Med Canal Digital-appen blir reisen hjem litt kortere

Har du Familiepakken vår, får du de mest populære barne- og ungdomskanalene og et arkiv spekket med kvalitetsunderholdning for barn i alle aldre. Arkivet med barne-TV finner dere i Canal Digital-appen – klar til avspilling når og hvor dere ønsker. Om du setter appen i "kids-mode", kan poden helt trygt boltre seg i massevis av herlig barneinnhold.

Disney movies

De fleste av kanalene finnes i Ukesarkivet og mange av seriene blir også liggende i egne seriearkiv, slik at barna kan se underholdningen når det passer.

Dette er TV-kanalen hvor de yngste barna finner morsomme, trygge og spennende programmer.

Her finner du de mest kjente ungdomsseriene og de største animerte klassikerne fra Disney.

Disneys ungdomskanal for alle som liker animasjon, action og humor.

Boomerang er en leken, trygg og morsom kanal som viser de mest kjente og kjære tegnede klassikerne fra Warner Bros. Studios. Alle programmene er med norsk tale.

Cartoon Network er en av Norges største barnekanaler med moderne klassikere og helt nye serier. Her finner barn i alle aldre mye moro, eventyr og underholdning. Alle programmene er med norsk tale.

På Nick Junior kan de minste barna se favoritter som "Dora Utforskeren", "Bubble Gippys", "Paw Patrol" og andre spennende og lærerike serier.

Nickelodeon er for de litt større barna og har en god blanding av tegnefilmer og live-show. Med favoritter som "School of Rock", "Familien Thunderman" og "Mysticons".

Madagaskarpingvinene
Madagaskarpingvinene ser du på NickToons
©2017 NickToons

NickToons

Nicktoons er en rendyrket tegnefilm-kanal for hele familien, med favoritter som "Alvin", "Kung Fu Panda" og "Madagaskar Pingvinene".

C More

Abonnerer du på C More har du i tillegg tilgang til enda flere filmer og serier for barn. Alt fra de gamle gode klassikerne som "Postman Pat" og "Brødrene Løvehjerte" til de nye filmene som "Trolls" og "Istid".

Kids - alt barneinnhold på ett sted

For å gjøre det enda enklere for barna å finne frem til det de vil se selv, har vi samlet all underholdning for barn i et eget område i appen. Vi kaller det «Kids mode», og når du slår det på vil kun barneinnholdet være tilgjengelig. Enkelt og trygt! Kids-funksjonen finnes Canal Digital-appen på mobil, nettbrett, PC/Mac og Apple TV 4.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Allente-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Allente-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.