Se TV i bobilen med Canal Digital

Hva er streaming?

Det er enkelt, praktisk og byr på et hav av underholdningsmuligheter. Men hva er egentlig streaming?

Kort forklart: Du streamer når du ser på TV via internett. Streaming, eller strømming på norsk, gir deg med andre ord frihet til å se programmer, sport, filmer og serier akkurat når det passer deg, uavhengig av TV-kanalenes sendeskjemaer.

TV-underholdning rett i lomma

I motsetning til tradisjonell TV, trenger du verken antenne eller dekoder for å streame. Det eneste du må ha er tilgang til internett og en nettside eller app som gir deg mulighet til å se TV.

Den aller største fordelen med streaming er nettopp det at du kan se TV når og hvor du vil – på bussen, i bilen, i hagen eller på hytta.

Slik fungerer Allente-appen

Allente-appen kan lastes ned til smarttelefon, nettbrett, Apple TV 4 og Samsung Smart-TV. Den gir deg tilgang til abonnementet ditt på nett, på inntil fire mobile enheter i tillegg til TV-en. På den måten er du aldri langt unna magiske TV-øyeblikk! Allente-appen er kun tilgjengelig for Allente-kunder og tidligere Canal Digital-kunder.

Et hav av streamingmuligheter

HBO Nordic, C More, Paramount+, Viaplay og Discovery+ er eksempler på streamingtjenester, men mulighetene er enormt mange – enten du er filmfan, nyhetselsker, serienerd eller sportsfreak. Det finnes også en lang rekke gode alternativer for barn.

Her ser du en oversikt over hvilke streamingtjenester Allente tilbyr.

Hva du har tilgang til å streame avhenger av hvilket abonnement du har.
Se hva du har tilgang til å streame i ditt abonnement.

Streaming av direkte-TV

Det er ikke bare på TV-en du kan se direkte-TV. De kanalene du har i abonnementet ditt kan du også streame og se når du vil, og de aller fleste kan du også se når du er på farten.

Slik kommer du i gang med streaming på ulike enheter.
Streaming: Ofte stilte spørsmål.