Streaming i Allente-appen

Streaming i Allente-appen

Hva du kan streame i appen kommer an på hvilken TV-pakke du abonnerer på. Innhold fra flere streamingtjenester er inkludert i flere av våre pakker. Du kan alltid oppgradere TV-pakken din for å få flere streamingtjenester eller bestille en av streamingpakkene våre som tillegg.

En del knallgodt straminginnhold er dessuten inkludert i abonnementet for alle våre kunder.

Inkludert i flere av våre pakker. Alt dette kan du finne under "Samlinger" i Allente-appen:

HBO Nordic og HBO Kids

Seriene alle snakker om. Prisbelønte serier fra øverste hylle, som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale, Billions og Mare of Easttown. Hundrevis av filmer, dokumentarer og massevis av innhold for barn.

BBC

Britene er kjent for gode filmer og serier, og et godt utvalg av de kan du se i Allente-appen. Du finner alt fra klassikere som Top Gear og Father Brown til det nye populære kostymedramaet Sandition.

Paramount+

De største stjernene. Unike historier. Eksklusive serier, populære filmer, spennende dokumentarer og helt nytt originalinnhold. «A mountain of Entertainment»

Nat Geo Now

Dokumentarene fra National Geographic drar deg rett gjennom skjermen og inn i villdyrenes riker, eller tilbake i tid for å sette lyst på historiske hendelser. Produksjonene er stort sett påkostede og en visuell fryd for øyet.

Viaplay Originals og V film

Viaplay Originals er Viaplays egenproduserte kvalitetsserier som du ser først på Viaplay. Se for eksempel den norske suksessen Pørni. Om du har det i TV-pakken din, finner du også mengder av gode filmer fra kanalen V film under Samlinger, rett på dekoderen din!

Disney Jr. og Disney Channel

Barn går aldri lei av underholdning fra Disney og de kjente og kjære figurene og karakterene derifra. Disney Jr. har masse gøyalt animert innhold for de minste, og Disney Channel byr på morsomme moderne serier for de litt større barna.

C More

C More har alltid et variert utvalg av filmer og serier i mange sjangere. Noe for en hver smak.

Nordisk Film

Her finner du de beste norske og nordiske filmene, kombinert med storfilm fra Hollywood. Uansett hvilket humør du er i kan du alltid finne en god film.

Nick+

Dora, Sponge Bob eller Henry Danger. Kjente serier som barna elsker og kan se om og om igjen, og nye spennende serier for de litt større barna. Begge deler finner du på Nick+

Samlinger

Vil du ta en titt på hva du alt har tilgjengelig under "Samlinger" i ditt abonnement? Det finner du her.

Ta meg til appen!

Alle våre kunder har disse gode mulighetene:

Serier fra TVN

Se hle sesonger av noen av TVNorges mest populære TV-serier, helt uten reklame. Du finner de under "Samlinger" i Allente-appen.

Ukesarkivet

Med Ukesarkivet kan du streame det som er sendt på TV siste 7 dager. Du finner Ukesarkivet både på dekoderen og i appen vår.

Masse filmer!

Visste du at vi har tusenvis av leie- og kjøpefilmer? Nye, aktuelle, prisvinnende toppfilmer, snakkis-filmer og godbiter i alle sjangre venter på deg.

Last ned

Last ned og ta med på tur, på hytta og på ferie. I appen kan du laste ned innhold mens du er koblet på Wi-fi – da koster det ingenting ekstra.