Stream med Allente
© 20221 Getty Images

Din streamingguide hos oss

Bli kjent med alle streamingmulighetene du kan få hos oss. Du velger selv – vi byr på massevis av godt streaminginnhold tilgjengelig via våre TV-pakker, og også tilgang til de råeste og mest populære streamingtjenestene alle kjenner til. Og så trenger du bare forholde deg til én faktura for all din TV-underholdning.

Streaming er frihet. Her ser du alt du kan velge og se når du vil, hvor du vil.

Allente-appen er din streaming-venn uansett hvor du befinner deg. Vi tenker på appen vår som en scene hvor vi presenterer alle streamingtjenestene du har tilgang til. Last ned appen på mobil, nettbrett og Apple TV, så kan du alltid ta med deg TV-underholdningen din på tur.

Hva du kan streame i appen kommer an på hvilken TV-pakke du abonnerer på. Innhold fra flere streamingtjenester er inkludert i flere av våre pakker. Her gir vi deg en oversikt!

For å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder, tilbyr vi tilgang til flere store og kjente streamingtjenester. Det vil si at du kan registrere deg og få tilgang til for eksempel Viaplay eller TV 2 Play via oss selv om du ser innholdet i egne apper.

Her har vi samlet høydepunktene på sport for deg. Se hva du kan streame og se direkte eller når du vil.