Se TV der du er

Se TV der du er i sommer

Nok en sommer med norgesferie på de aller fleste av oss. Og uansett om du skal på hytta, havet, Hitra eller i hengekøya, er én ting sikkert: Allente står for underholdningen. Vi gir deg utvalget du er vant med hjemme, uansett beliggenhet og værforhold. Oppgrader hyttekveldene, bilturene og campingvognen i sommer. Se TV der du er, når du vil.

Kontakt oss på tlf 815 800 10 for et godt sommertilbud!

Se TV på hytta

TV på hytta? Her er noen av våre fordeler:

1: Vi monterer utstyret når det passer for deg. 2: Vår satellitt leverer stabil og super bildekvalitet. 3: Vi gir deg fleksibilitet med TV på mobil, nettbrett, Apple TV og dekoder, slik at alles behov blir ivaretatt. 4: Om du er Allente-kunde fra før får du tilgang til alle de samme kanalene du har hjemme til kun 129 kroner. 5: Abonnementet ditt kan fryses i inntil 6 måneder, så slipper du å betale for TV på hytta når du ikke er der.

Se TV der du er

Tilgang overalt - med appen vår

Ikke glem at appen vår har et enormt utvalg av filmer og TV-serier. Fungerer uansett hvor du er så lenge du har nettilgang; på biltur, båttur eller på hytta. Ønsker du å spare data kan du enkelt laste ned innhold også. Dermed trenger du ikke ta med deg en eneste skrue hverken til eller fra hytta for å ha tilgang til TV-innholdet ditt også andre steder. Både Viaplay og Allente-appen fungerer på alle skjermer – også smart TV og Apple-TV – og gir deg dermed mulighet til å se det du ønsker når og hvor du vil.