Last ned og se offline

Ustabilt nett der du er eller dit du skal reise? Null problem, med Allente-appen kan du laste ned filmer og serier og ta med deg på tur. Tusenvis av filmer og serier, barne-TV for de små, drama, krim, thrillere og gode serier for de store. Finn ut hva du kan se når du er i bilen, på hytta, på båten eller teltturen...

Slik laster du ned innhold i Allente-appen

For å laste ned filmer og serier må du ha Allente-appen på mobil eller nettbrett. Hvis du ikke allerede har lastet den ned, gjør du det først. Deretter gjør du følgende:

  1. Åpne appen
  2. Velg Mer nederst i menyen
  3. Velg Tilgjengelig for nedlastning
  4. Trykk på nedlastningsikonet ved serien/filmen
  5. Nedlastning starter
  6. Velg Mer for å gå til Mine nedlastninger

Gode grunner og tips for nedlastning

Se TV der du vil
Alltid en film på lur

Og på tur, på ferie, på vei til jobb ... alle anledningene hvor du er lei av å surfe og sjekke mail og skulle ønske du hadde en god film i lomma, eller en episode av serien du følger med på. Tenk så deilig det er akkurat da, å ha det du vil se – der du er.

Last ned når du er på hjemmenettet
Last ned mens du er på nett

Du må være på nett mens du laster ned. Derfor er det smart å finne frem alle dine ønskefilmer- og serier hjemme, så unngår du å bruke mobilt nettverk til nedlastning. Da har du alltid en film eller serie du kan se offline; når du ikke er på nett.

Allente-appen
Reduser databruk – spar penger

Å se film på mobilt nettverk spiser fort opp datapakken du har inkludert i mobilabonnementet ditt. Det koster ekstra. Laster du ned film og serier før avreise og ser innholdet offline så kan du spare både databruk og ekstra kostnader.

Tilgjengelig for nedlastning: noen smakebiter

Vi har noe som passer for alle i arkivet, de små og de store. Du får med deg en godteripose full av underholdning. Her er noen av mulighetene ...