Toonix for barn hos HBO Nordic

Publisert: 16.10.2019

Det er lett å finne underholdning barna liker på Toonix Kids

Klassisk og nytt, lærerikt og morsomt: Det er lett å finne barnas favoritter i Toonix Kids fra HBO Nordic. Fra helaftens Disney-filmer via klassiske Barne-TV serier som Peppa gris, Barbapapa og Brannmann Sam, til nye kritikerroste serier som Gumballs fantastiske verden, Eventyrtid og Steven Universe. Med det store utvalget prisvinnende animasjonsfilmer fra Disney, Pixar og Dreamworks, er det dessuten lettere å finne filmer alle i familien kan enes om som tilbehør til fredagstacoen. Fordyp dere i det store utvalget knallgode TV-serier og filmer og finn nye favoritter, eller la barna oppdage de klassiske heltene du vokste opp med.

Moro for barna

Slik finner du serier og filmer fra HBO Nordic på OnePlace:

På OnePlace-dekoderen vil du få filmer og serier som er tilgjengelig i abonnementet ditt presentert i hovedmenyen (blå knapp), inkludert utvalgte HBO Nordic-serier. Ønsker du å se hele HBO Nordics utvalg, gjør du slik:

  1. Trykk på den blå knappen
  2. Velg Serier og filmer
  3. Velg Samlinger i venstre meny
  4. Bruk hjulet, gå til HBO Nordic

Slik finner du serier og filmer fra HBO Nordic i Allente-appen:

Vi legger ut aktuelle HBO Nordic-serier på hjemskjermen i appen. Om du har lyst til å dykke dypere ned i utvalget, kan du finne frem til hele HBO Nordics utvalg slik:

  1. Trykk «mer» nede i høyre hjørne
  2. Velg Samlinger
  3. Finn HBO Nordic og trykk deg inn

Du kan streame serier, filmer og dine TV-kanaler når og hvor du vil på mobil, tablet, PC, Apple TV, Samsung SMART-TVer og rett på din dekoder. Les mer om hvordan du kommer i gang her:

Ofte stilte spørsmål