HBO Nordic

Hvor finner du HBO Nordic?

Du finner serier og filmer fra HBO Nordic på to måter. Her ser du hvordan:

Bare HBO Nordic - samlet

Når du kun vil se utvalget av serier og filmer fra HBO Nordic, går du til Samlinger fra hovedmenyen på OnePlace-dekoderen. Der finner du en oversikt over en rekke av våre innholdsleverandører, blant annet HBO Nordic.

 1. Trykk på den blå knappen på fjernkontrollen.
 2. Velg «Serier og filmer».
 3. Velg «Samlinger» i venstre meny.
 4. Bruk hjulet, gå til «HBO Nordic».
Samlinger

Både HBO Nordic og andre innholdsleverandører

På OnePlace-dekoderen vil du få alle filmer og serier som er tilgjengelig i abonnementet ditt presentert i hovedmenyen (blå knapp). Når du blar ned med hjulet, kan du velge serier og filmer fra både HBO Nordic og fra C More Film og Serier, Paramount+ og andre innholdsleverandører du har tilgang til i ditt abonnement. På forsiden er serier og filmer fra HBO Nordic blandet med andre innholdsleverandører. Hvis du går til Serier og filmer i hovedmenyen, er det enda enklere å finne gode lister med innhold fra HBO Nordic.

 1. Trykk på den blå knappen på fjernkontrollen.
 2. Bla ned med hjulet på forsiden eller velg «Serier og filmer» i hovedmenyen.
 3. Velg den serien eller filmen du vil se fra HBO Nordic.
Fortsett å se

Fordelene med HBO Nordic hos Allente

Vi kan by på flere funksjoner for HBO Nordic som gjør seeropplevelsen bedre. For å få dette til, har vi integrert HBO Nordic i vår egen TV-løsning. Hos oss finner du HBO Nordic i Allente-appen. Her er noen av funksjonene du vil ha glede av: Fortsett å se Med HBO Nordic hos oss blir det lettere å gå tilbake til den serien du så sist. Vi presenterer «Fortsett å se» helt øverst på siden for alle enheter, uansett om du ser på TV-dekoderen eller på mobile enheter. Personlige anbefalinger Basert på hva du har sett på tidligere foreslår vi andre serier og filmer i samme sjanger. Talesøk på OnePlace-dekoderen Dropp tasting og leting! Hvis du har OnePlace-dekoderen, kan du fortelle fjernkontrollen hva du vil se. Resultatet kommer på skjermen, og hvis en serie eller film tilbys hos flere leverandører, så kan du velge om du vil se serien eller filmen hos HBO Nordic eller andre.

Serier fra HBO Nordic

Søk og finn serier og filmer fra HBO Nordic med talesøk

Det er lett å finne den serien eller filmen du vil se på HBO Nordic. Trykk på Voice-knappen, slipp og snakk til fjernkontrollen. OnePlace-dekoderen vil søke alt tilgjengelig innhold om serien eller filmen du søker. Resultatet vises på skjermen. Hvis en serie eller film er tilgjengelig på flere kanaler eller streamingtjenester, vises alle steder du kan se serien eller filmen, og du kan velge HBO Nordic ved å trykke «OK». Da kommer du rett inn til alle sesonger som tilbys, og kan bla deg ned til den sesongen du søker.

OP Søk innhold Talesøk, slipp trykk snakk

Ofte stilte spørsmål

 • Hvorfor er ikke HBO Nordic og Netflix presentert på samme sted på OnePlace-dekoderen?

  Netflix er en app, derfor er den installert og presentert under Apper og Spill. Når du registrerer abonnement hos Netflix på OnePlace-dekoderen, så registrerer du abonnementet hos Netflix, ikke hos Allente – og du får faktura fra Netflix, ikke fra oss.

  HBO Nordic er ikke en app på Allente, og når du abonnerer på HBO Nordic hos oss, så blir HBO Nordic en del av abonnementet ditt og fakturaen du får fra Allente. Derfor vil du både få HBO Nordic presentert sammen med alle våre andre innholdsleverandører – og i tillegg på et eget område (Samlinger under Serier og Filmer), hvor vi viser hver enkelt innholdsleverandør. HBO Nordic er presentert tydelig og tidlig under Samlinger. 

 • Hva er fordelene med å velge HBO Nordic hos Allente i forhold til å abonnere på HBO Nordic direkte?

  Det er flere fine fordeler med å ha HBO Nordic i Allente-abonnementet ditt. Funksjoner hos oss som du vil ha glede av er bl.a.

  Fortsett å se
  Med HBO Nordic hos oss blir det lettere å gå tilbake til den serien du så sist. Vi presenterer «Fortsett å se» helt øverst på siden på alle enheter.

  Personlige anbefalinger
  Innen jul vil vi gi deg personlige anbefalinger i egne lister. Basert på hva du har sett på tidligere, vil vi foreslå andre serier og filmer i samme sjanger.  Dermed blir det enklere for deg å finne innhold som stemmer med dine preferanser.

  Talesøk på OnePlace-dekoderen
  Dropp tasting og leting, har du OnePlace-dekoderen kan du fortelle fjernkontrollen hva du vil se. Resultatet presenteres på TV-skjermen

  I tillegg kan du velge HBO Nordic til en god pris, inkludert på din faktura fra oss!

 • Får jeg det samme innhold med HBO Nordic hos Allente som jeg får hvis jeg abonnerer på HBO Nordic direkte?

  Ja, ditt HBO Nordic-abonnement hos oss blir helt identisk med HBO Nordic, med alle de samme seriene, filmene og barneinnholdet.

 • Hvordan vet jeg om en serie er fra HBO Nordic eller fra andre?

  På forsiden (hovedmenyen – blå knapp) får du serier og filmer presentert for deg fra alle innholdsleverandørene, blandet. Du vil alltid se logoen til HBO Nordic og de andre leverandørene i bildet på skjermen, og dermed vet du alltid at det er en HBO Nordic-serie du velger.

  Under Serier og Filmer > Samlinger, kan du velge HBO Nordic, der finner du bare innhold fra HBO Nordic.

 • Jeg har allerede HBO Nordic-abonnement, kan jeg overføre dette til Allente?

  Nei, HBO Nordic-abonnementet ditt blir en del av Allente-abonnementet ditt. Det betyr at du må si opp abonnementet ditt hos HBO Nordic.

  Når du får HBO Nordic i Allente-abonnementet ditt, så blir HBO Nordic tilgjengelig på OnePlace-dekoderen som beskrevet over her, og direkte i Allente-appen din.

 • Kan jeg overføre min seerhistorikk fra abonnementet mitt hos HBO Nordic til Allente?

  Nei, det kan du dessverre ikke. Innhold fra HBO Nordic blir en del av Allente-appen og det er ikke mulig å overføre fra HBO Nordics app til vår app.

 • Kan jeg overføre mine favoritter hos HBO Nordic til Allente?

  Nei, det kan du dessverre ikke. Innhold fra HBO Nordic blir en del av Allente-appen og det er ikke mulig å overføre fra HBO Nordics app til vår app.