Clarice
CLARICE © 2021 MGM Television Entertainment Inc. and CBS Studios Inc. All Rights Reserved.

Vi fornyer og utvider Underholdning vår mest populære pakke

Vi elsker serier, og trenden er klar; våre kunder vil ha enda flere serier og mye og velge blant. Derfor utvider vi Underholdningspakken med noen saftige godbiter. For en prisøkning på 40 kroner i måneden for Underholdning får du nå alt dette i tillegg.

Gå på oppdagelsesferd! Her er alt det nye

Coyote
©2021 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved.

Viaplay Film og Serier

Gnistrende dramaer, nervepirrende thrillere, hysteriske komedier og skremmende god action. Her vil du finne både de gode klassikerne og rykende ferske snakkiser. Viaplay har også de gode nordiske seriene. Nå får du hele dette serieuniverset inkludert i abonnementet ditt.

Clarice

V series

V series byr på innholdsrikt utvalg av serier. Her får du romantikk, action, drama, komedie, skrekk og familiehygge. Vi vil at Underholdning skal gi deg noe for alle anledninger, med V series får du enda flere fristelser å boltre deg i.

Emma
© 2020 Focus Features. ALL RIGHTS RESERVED.

V film premiere

Klart vi vil se de nye filmene. Denne kanalen byr på nye premierer og rykende ferske filmer hver uke. Pop popkorn, og gå på kino hjemme i stua.

3 nye dokumentarkanaler Et kinderegg av opplevelser

Monster Carp

Viasat Explore

Opplev ville dyr, ekstremsport og rå eventyr fra det virkelige liv. Mennesker som dyrker sine lidenskaper, satser på ukjente arenaer og reiser langt ut av sine komfortsoner.

Viasat History

Viasat History

Historie, kultur og samfunn. Her kan du utfordre deg selv og få massevis av ny kunnskap. Viasat History byr på innsikt dramatisert gjennom gode historier fra hele verden.

Work on the wildside

Viasat Nature

Gir deg både de vilt vakre, overraskende og fascinerende historiene om dyr, mennesker naturfenomener- og opplevelser – og vårt forhold til kjæledyr og andre dyr.

Viaplay er en egen app som du må aktivere med ditt Canal Digital-abonnement. Først aktiverer du Viaplay-appen på PC/Mac, nettbrett eller mobil. Når du har gjort det, kan du aktivere Viaplay på andre enheter, som OnePlace-dekoderen og Apple TV.

Spørsmål og svar

Kanskje du lurer på noe om Underholdning og alt det nye innholdet du får? Vi håper du finner svaret her!

 • Når øker prisen på abonnementet mitt?

  Prisen øker med virkning fra 1.april. Siden vi forhåndsfakturerer, betyr det at din nye totalpris kommer på fakturaen din i februar. 

 • Når blir alt det nye innholdet i Underholdningspakken tilgjengelig for meg?

  1.februar
  Viaplay Film og serier er allerede tilgjengelig for deg i Underholdningspakken. Viaplay er en egen app som du må aktivere for å få tilgang. 

   

  15.februar
  15.februar vil du finne disse fem kanalene på TV og i Canal Digital-appen: 

  V series
  V premiere
  Viasat Explore HD
  Viasat History HD
  Viasat Nature HD

   

   

   

 • Hvor finner jeg alt det nye innholdet?

  Streaming: Viaplay Film og Serier
  Viaplay er en app du må laste ned og aktivere med ditt Canal Digital-abonnement. Det gjør du med denne lenken: Aktiver Viaplay her

  Straks du aktivert Viaplay på PC/Mac, nettbrett eller mobil, kan du logge inn og se Viaplay på de enhetene du ønsker, som OnePlace-dekoderen og Apple TV.

  TV-kanaler
  Disse fem kanalene finner du både på dekoderen din på kanalplassene under her, og i tillegg i Canal Digital-appen: 

  Kanalplass 35, Viasat Explore HD
  Kanalplass 36, Viasat History HD
  Kanalplass 37, Viasat Nature HD
  Kanalplass 114, V series
  Kanalplass 110, V film premiere

 • Hvorfor kommer ikke Viaplay på en kanalplass på dekoderen?

  Nei, du vil dessverre ikke finne Viaplay Film og Serier på kanalplasser på dekoderen. Viaplay er en egen app som du må laste ned.

  Når du har registrert deg som Viaplay-bruker hos Canal Digital denne lenken, så kan du logge deg inn som Canal Digital-kunde. Husk at du først må aktivere Viaplay på PC/Mac, mobil eller nettbrett: Aktiver Viaplay!

  Da er du klar for å logge inn på Viaplay som Canal Digital-kunde. På OnePlace-dekoderen finner du Viaplay under Apper og Spill. 

 • Jeg har allerede tilleggspakken Viaplay med V series & film i tillegg til Underholdning i mitt Canal Digital-aboonement, hva gjør jeg?

  Du som har Underholdning pluss tilleggspakken Viaplay med V series & film skal selvsagt slippe å betale dobbelt nå som det meste av dette innholdet blir flyttet fra denne tilleggspakken og inkludert i Underholdning. 

  For å gjøre det enkelt for deg, fikser vi jobben for deg og avslutter abonnementet ditt på Viaplay med V series og film. 

  Vi klarer dessverre ikke å flytte de tre filmkanalene V film action, V film hits og V film Family over til Underholdningspakken. De som har Underholdning og Viaplay med V series & film vil derfor få en samlet prisreduksjon på 29 kroner i måneden. Til gjengjeld får du tre nye, knallgode dokumentarkanaler, og vi håper du blir fornøyd din nye deal. 

  Hvis du likevel ønsker de tre filmkanalene V film action, V film hits og V film Family, så kan du kjøpe dem på Min Side. Disse tre filmkanalene vil fortsatt være en del av tilleggspakken Viaplay med V series & film, som vi nå avslutter i ditt abonnement. De tilbys dessverre ikke som separate kanaler. 

   

 • Jeg har Viaplay utenom Canal Digital-abonnementet mitt, hva gjør jeg?

  Hvis du allerede abonnerer på Viaplay utenom abonnementet ditt fra Canal Digital, så vil du nå få dette inkludert i Underholdnignspakken din hos oss. 

  Dermed kan du si opp Viaplay-abonnementet ditt, ellers vil du ha dobbelt opp og betale for et abonnement du ikke lenger trenger. 

 • Kan jeg aktivere Viaplay i Canal Digital-appen?

  Nei, Viaplay er en egen app og ikke en del av Canal Digital-appen. 

  Derfor må du aktivere Viaplay som en del av ditt Canal Digital-abonnement. Først må du aktivere Viaplay på PC/Mac, nettbrett eller mobil. Når du har gjort det - kan du logge deg inn som Canal Digital-kunde på andre enheter, som OnePlace-dekoderen og Apple TV.

  Du aktiverer Viaplay her!

   

   

 • Hvorfor må jeg først aktivere Viaplay-appen på PC, Mac, mobil eller nettbrett?

  Det er viktig at du aktiverer Viaplay på PC, Mac, mobil eller nettbrett først. Da aktiverer du din Viaplay-bruker som en del av Canal Digital-abonnementet ditt, og med Canal Digital brukernavn (e-mailadressen din) og passordet ditt hos oss. 

  Aktivering på ovennevnte enheter må gjøres for å forhindre at du kjøper Viaplay-abonnement direkte av Viaplay og ender med dobbelt opp. Aktiver først på PC/Mac, nettbrett eller mobil først, det gjør du her: Aktiver Viaplay her.

  Når det er gjort, kan du logge deg på og aktivere Viaplay på andre enheter, som OnePlace-dekoderen og Apple TV, med brukernavn og passord for Canal Digital.

 • Hvordan logger jeg meg på Viaplay på mobil når jeg allerede har appen og er registrert med en annen bruker? 

  Noen har allerede Viaplay utenom Canal Digital-abonnementet sitt. Det trenger du ikke lenger. 

  Først må du aktivere Viaplay som Canal Digital-kunde på PC/Mac, nettbrett eller mobil, aktiver Viaplay her

  Når du vil ta i bruk Viaplay-appen på mobilen din, så må du først logge deg ut av din gamle bruker. Deretter logger du deg inn med brukernavn (e-mailadresse) og passord for Canal Digital-abonnementet ditt.