Publisert: 24.03.2020

Spørsmål og Svar om Sportspakker

Fra 1.juni: Nå kommer sport tilbake på TV

Endelig! Sport og spenning kommer på banen igjen, og på TV-skjermen. Bundesliga er allerede i gang, Eliteserien og Premier League sparkes etter planen i gang i juni. Det ligger an til å bli en forrykende sportssommer med et tettere program enn noensinne. Gjør deg klar for flere kamper i uka og fullspekkede terminlister gjennom hele sommeren! Din sportspakke på TV blir årets beste formidler av alle kampene!

Siden midten av mars har vi valgt å ikke ta betalt for våre sportskanaler- og strømmetjenester, siden live-sport har vært fraværende på TV. Nå som sport kommer tilbake på skjermen vil vi fakturere ditt sportsinnhold med ordinær pris igjen fra 1.juni.

Dine sportspakker i perioden medio mars til 1.juni

Svært mange sportsarrangementer verden over ble utsatt eller avlyst som følge av koronaviruset som traff verden i midten av mars. Det har dessverre rammet våre sportspakker og sportskanaler. Derfor har våre kunder fått sportspakkene kostnadsfritt frem til 1.juni (gjelder ikke Rikstoto). Dette vil bli kreditert på dine neste fakturaer for de månedene det gjelder.