Et enda større univers av underholdning

Canal Digital og Viasat blir ett selskap ... Allente

Spennende nytt, og vi gleder oss! Canal Digital og Viasat fusjonerer og blir ett nytt selskap. Det nye selskapet heter Allente! Vi slår oss sammen for å styrke kvaliteten på din TV-løsning. Ha litt tålmodighet med oss, så vi blir kjent med hverandre og med mulighetene. Vi lover å holde deg oppdatert om det som skjer videre, og vi gleder oss til å dele vår reise fremover med deg.

Nye muligheter!

Når vi nå fusjonerer våre to selskaper blir vi i stand til å skape mye mer sammen – enn hver for oss. Dette byr på mange, nye muligheter i tiden som kommer. Vi trenger litt tid sammen til å utvikle de nye mulighetene som ligger foran oss. Derfor trenger du ikke å foreta deg noe nå. Du vil fortsatt få TV-opplevelser av topp kvalitet på innhold, lyd- og bilde, brukeropplevelse og kundeservice. Vi kommer tilbake med informasjon om alt som skjer videre, i god tid.

Spørsmål og svar

 

 

 • Hvorfor fusjonerer dere?

  Ved å slå sammen våre to selskaper blir vi i stand til å skape mye mer sammen enn hver for oss. Det byr på mange, nye muligheter i tiden som kommer.

  Vi trenger litt tid sammen til å utvikle de nye mulighetene som ligger foran oss.

  Derfor trenger du ikke å foreta deg noe nå.  Du vil fortsatt få TV-opplevelser av topp kvalitet på innhold, lyd- og bilde, brukeropplevelse og kundeservice. Vi kommer tilbake med oppdateringer og informasjon om alt som skjer videre.

   

 • Hva skjer i dag?

  Vi starter samarbeidet i dag, og vi trenger litt tid til å kjent med hverandre. Derfor vil vi fortsette som to separate selskaper, og ditt abonnement fortsetter akkurat som før.

  Vi lover å holde deg oppdatert fremover, mens vi jobber med å styrke vårt tilbud til deg som kunde – som ett, nytt selskap.

 • Hvordan påvirker denne fusjonen meg som kunde?

  Akkurat nå er det ingen endringer for deg som kunde hos Canal Digital. Inntil videre, vil abonnementet ditt fortsette akkurat som før, med samme innhold og priser.

  Og du vil fortsatt få faktura fra Canal Digital i tiden som kommer. 

 • Hva vil det nye selskapet hete?

  Det nye selskapet vil hete Allente.

  Men, både Canal Digital og Viasat vil eksistere videre en tid fremover, til vi har utviklet vårt nye fellesskap. Derfor vil du fortsatt være en verdsatt kunde hos Canal Digital, eller i Viasat.

   

 • Hva er bakgrunnen for navnet Allente?

  Ideen er å bygge videre på vår lidenskap for innhold og underholdning, i tillegg til vår stolte kvalitetsarv og våre kundeløfter.

  Vår nordiske kulturarv står for kvalitet på alle livets områder – vår storslagne natur, vår lidenskap for fotball og vintersport, matkultur, familieliv, hytta, smil, små og store følelser. Dokumentarene vi elsker, de gode filmene og alle seriene vi følger med på. Det er nettopp dette vi søker når vi leter etter god underholdning vi kan dele med dere.

 • Kan jeg beholde abonnementet mitt som det er?

  Ja, abonnementet ditt fortsetter på akkurat same måte som før fusjonen. Vi lover å holde deg oppdatert om det som skjer fremover, og satser på å styrke vårt tilbud til deg som kunde – som ett selskap.

 • Hvem får jeg faktura fra?

  Når vi fusjoner og blir ett selskap – Allente, vil likevel Canal Digital og Viasat fortsette en stund fremover. For deg som kunde skjer det ingen endringer nå.

  Inntil videre er du fortsatt kunde i Canal Digital, abonnementet ditt fortsetter som før med samme priser og innhold, og du vil få din månedlige faktura fra oss, som før.

 • Vil dere fortsette å tilby de produktene dere har i dag?

  Ja, inntil videre vil abonnementet ditt fortsette med de samme kanalene, produktene og det innholdet du har i dag.

  Attraktive, nye produkter og tilbud vil komme, og vi vil informere deg i god tid om alt som skjer i tiden som kommer.

 • Hvor finner jeg mer informasjon om endringene i dag og i tiden fremover?

  Vi skjønner godt at du vil følge med på vår spennende reise fremover – og vi gleder oss sammen med deg! Vi lover å oppdatere deg kontinuerlig. I mellomtiden vil du alltid finne siste nytt om vårt samarbeid på canaldigital.no. 

  Se gjerne vår pressemelding

 • Vil dere øke prisene som en følge av fusjonen?

  Vi har ingen planer om å øke prisene på våre produkter som en følge av fusjonen mellom Canal Digital og Viasat.

  Vi kan likevel ikke utelukke prisreguleringer som en konsekvens av generell prisøkning i samfunnet på et senere tidspunkt, eller som en følge av endringer i vårt tilbud.

 • Vil vi få tilgang til mer innhold som en konsekvens av denne fusjonen?

  Rettigheter til det innholdet vi gir våre kunder i Canal Digital og Viasat vil fortsatt være det samme nå. Etter hvert som det nye selskapet utvikles fremover vil vi kontinuerlig vurdere våre tilbud. Vi vil selvfølgelig informere deg i god tid - om mulige endringer i vårt innhold.

 • Vil vi miste tilgang til noe innhold som en konsekvens av denne fusjonen?

  Rettigheter til det innholdet vi byr på for våre kunder i Canal Digital og Viasat i dag, vil fortsatt være det samme nå.

  Etter hvert som det nye selskapet utvikles fremover vil vi kontinuerlig vurdere innhold, tilbud og muligheter. Vi vil selvfølgelig informere deg i god tid dersom det blir endringer i vårt innhold.