Canal digiatl

Ønsker du å vise TV-underholdning som for eksempel Eliteserien eller Champions League i ditt lokale eller på ett arrangement, trenger du et abonnement for offentlig visning. Offentlig visning vil si at TV-sendingen vises utenfor private hjem, hvor alle har tilgang til å se på sendingene.

Pub
Restaurant
Aktivitetssenter

Sport og rettigheter

Med et abonnement fra Canal Digital får du tilgang til alle de store ligaene – alt fra gigantene Premier League og UEFA Champions League til Eliteserien, La Liga, Serie A og Bundesliga.

Vis National Handball League og landslagskamper på din restaurant. Vi tilbyr deg 40 liga- og landslagskamper per år.

For alle hockeyfans tilbyr vi abonnement som gir deg rettigheter til å vise den norske GET-ligaen. Men, også kamper fra verdens beste ishockeyliga NHL.

Vi tilbyr de største sykkelrittene som Tour de France, Giro d’Italia, Cycling World Cup og ca. 85 dager med live-sendinger i året.

Endelig er PGA-touren med Kristoffer Ventura og Viktor Hovland tilbake. Med abonnement fra Canal Digital kan du vise hvert eneste slag på din restaurant.

Med abonnement fra Canal Digital kan du vise de aller fleste ATP Tour-turneringene.

Med Canal Digital får du:

  • Den beste sporten for dine gjester
  • Krystallklare bilder og perfekt lyd
  • Hjelp til å finne den beste løsningen som passer dit serveringssted

Vi kan tilby skreddersydde løsninger som passer for akkurat din bedrift utover våre standardpakker. Ta kontakt for mer informasjon!