Trådløst bredbånd

Aktiver dine streaming-tjenester

Guide til aktivering av de ulike streaming-tjenestene!

De ulike leverandørene av streamingtjenestene vi tilbyr har litt ulike prosedyrer for aktivering av sine streamingtjenester. Appene laster du ned fra App Store eller Google Play. Her er lenker til enkle brukerguider for hvordan du aktiverer de ulike streamingtjenestene. 

Aktiver Viaplay

Viaplay er en av Nordens største streamingtjenester, full av eksklusive serer og filmer. Viaplay Film & Serier er inkludert i flere av våre pakker, og med våre Premium-pakker får du Viaplay Medium som inkluderer internasjonal sport. Viaplay Total inkluderer også Premier League og bestilles som en separaat streamingtjeneste. Uansett hvilket Viaplay-abonnement du har må du aktivere Viaplay-appen: 

Aktiver Viaplay

Aktiver TV 2 Play

Alt innholdet du elsker på ett sted med eksklusivt TV 2-innhold, de siste episodene før andre får dem, og C More-kanalene inkludert med massevis av filmer og serier. TV 2 Play Basis (med reklame) er inkludert i de fleste av våre pakker. Du kan alltid oppgradere på MinSide og få TV 2 Play uten reklame. Uansett, TV 2 Play-appen aktiverer du her: 

Aktiver TV 2 Play

Aktiver HBO Max

Her får du seriene alle snakker om. Prisbelønte serier fra øverste hylle og et enormt serieutvalg av høy kvalitet. Har du HBO Max i abonnementet ditt, så har du tilgang til en del av innholdet i Allente-appen, og for å få tilgang til alt innholdet må du laste ned HBO Max-appen fra App Store eller Google Play. Men, FØR du gjør det må du logge deg inn på MinSide på allente.no og aktivere HBO Max i abonnementet ditt. 

HBO Max (kjøpes som tilleggspakke)

Aktiver discovery+

Med discovery+ Underholdning får du eksklusiv tilgang til premium-innhold og muligheten til å se de nyeste episodene før alle andre. Du får tilgang til alle sesongene av favorittseriene dine. Med discovery+ Sport får du Eliteserien og Obos-ligaen, PGA Tour (golf), Grand Slam-turneringene og mye annen sport. 

Aktiver discovery+ (kjøpes som tilleggspakke)

Streamingtjenester inkludert, som du ikke trenger å aktivere selv!

I mange av våre pakker er enkelte streamingtjenester inkludert. Dette er streamingtjenester du ikke kan bestille som tilleggspakke, og som du må oppgradere pakken din for å få tilgang til. 

Dette er streamingtjenester vi har inkludert i mange av våre pakker, og som du finner i Allente-appen uten å gjøre noe som helst: 

SkyShowtime
Nordisk Film+
National Geographic
BBC
TVNorge