TV på hotellet endelig like bra som hjemme
©2021 Getty/Leonard McLane

TV på hotellet er endelig like bra som hjemme!

Nå lanserer vi den første nordiske TV-appløsningen som er tilpasset hotellmarkedet. En tjeneste som gir gjestene en like bra TV-opplevelse som den de får hjemme. Det er også mye enklere for hotellet. Den nye appen er basert og bygget på Androidplattformen for TV. I Allente-appen kan gjestene se innhold fra de kanalpakkene hotellet har valgt. Vårt nye grensesnitt gjør det lett å navigere i innholdet, pause og spole i programmer, og finne programmer man har gått glipp av i Ukesarkivet. Å kunne tilby TV til gjestene behøver ikke lenger utgjøre store kostnader for hotellet. Med Allentes app slipper du høye kostnader for installasjon og vedlikehold, det kreves bare en kompatibel TV og en internettkobling, så er innholdet klart til å vises på alle rommene!

TV på hotellet - like bra som hjemme
©2021 Scanpix/Shutterstock

Tjenesten inneholder blant annet:

Mulighet til å bla i innholdet på en helt ny måte.
Pause og spole i programmene.
Bruke ukesarkivet til å se sendinger man gikk glipp av i uken som gikk.
Fleksibilitet til å tilpasse kanalutvalget mellom ulike romtyper.
Hotellets egen informasjon integreres i tjenesten på en måte som er lett tilgjengelig, eksempelvis ulike sider som kan være interessant for gjestene.

I første omgang er tjenesten utviklet for Philips TV-apparater, mens LG og Samsung vil komme litt seinere i utrullingen.

Er du interessert i å høre mer?