VM i fotball 2022


VM i fotball 2022

Det 22. verdensmesterskapet i fotball for herrer starter 20. november. Kampene sendes på NRK og TV 2. For å vise kampene på et offentlig sted som på en pub, restaurant eller bar trenger du en visningslisens fra Allente.

 

Visningsrett til VM-kampene er inkludert i våre sportspakker TV 2 Sport Total, Sport Premium og Sport Premium Plus. Har du en av disse pakkene på ditt abonnement? Da er du klar for å vise VM på puben, baren, restauranten og i hotellobbyen!

Tre måter å vise VM på

TV 2 Sport Total

Med vår pakke TV 2 Sport Total får du visningsrett til VM i tillegg til UEFA Champions League, La Liga og landslagsfotball.

Sport Premium

Sport Premium og Sport Premium Plus gir deg visningsrett til både Premier League, UEFA Champions League og Eliteserien – i tillegg til VM-kampene.

Bare visningsrett

Du trenger ikke kjøpe noen TV-pakke for å få visningslisens til å vise VM-kampene offentlig. Vi gir deg også muligheten til kun å kjøpe visningslisens – uten noe mer.

Her ser du VM i fotball 2022

Her er oversikten over de pubene, barene og restaurantene som har kjøpt visningsrett til VM i fotball 2022 fra Allente.

Tv til pub bar

Vis VM i fotball 2022

Ring oss på telefon 22 33 01 01 i dag for å skaffe din visningsrett, eller fyll ut skjemaet under, så kommer vi tilbake til deg.

Vilkår for visning av VM i fotball 2022

Spesielle regler og vilkår gjelder når du skal vise VM i fotball offentlig. 

  • Bare signalet til de offisielle FIFA-kringkasterne i Norge, NRK og TV 2, skal brukes til å vise VM-kampene offentlig.
  • VM-kampene skal kun vises direkte, ikke forsinket eller som opptak.
  • Sendingene skal startes minst 10 minutter før avspark, og skal avsluttes minst 10 minutter etter avspark. Unntaket er åpnings- og avslutningskampene, der sendingen skal startes minst 20 minutter før kampstart.

Fullstendige vilkår for visning av VM i fotball 2022