Fotball i verdensklasse

EM i fotball 2024 fra TV 2 er i gang! For å vise kampene på et offentlig sted som på en pub, restaurant eller bar trenger du en visningslisens fra Allente. Denne lisensen kan du få ved å kjøpe en av våre regulære pakker som inneholder TV 2, eller ved å kun kjøpe lisens for EM. 

 

Visningsrett til EM-kampene er inkludert i våre sportspakker TV 2 Sport Total, Sport Premium og Sport Premium Plus. Har du en av disse pakkene på ditt abonnement? Da er du klar for å vise EM på puben, baren, restauranten og i hotellobbyen!

Med disse TV-pakkene får du visningslisens til fotball-EM

TV 2 Sport Total
Les mer
Sport Premium
Les mer
Sport Premium Plus
Les mer

Vis fotball-EM som event

Vil du vise fotball-EM som et one-off event i stedet for å kjøpe en av våre TV-pakker som inneholder visningsrett til EM? Eventlisens kan være et godt alternativ dersom du ønsker å vise EM-kampene på et torg, i en park, på et kjøpesenter eller på en festival.

Kontakt oss for et godt tilbud

Vise EM på kontoret?

Vil du vise fotball-EM på kontoret? Med vår grunnpakke Business Basic får du tilgang til å vise EM-sendingene. Pris fra 425 kr/måneden. Ring oss på telefon 22 33 01 01 så hjelper vi deg i gang😊

Vilkår for visning av EM i fotball 2024

Spesielle regler og vilkår gjelder når du skal vise EM i fotball offentlig. 

  • Lisensinnehaveren kan på ingen måte representere seg selv som sponsor, partner eller lignende for TV 2, UEFA eller UEFA EURO 2024. Dette gjelder også for alle navn eller andre identifikatorer relatert til offentlig visning.
  • Lisensinnehaveren kan ikke ha sponsorer eller varemerker som konkurrerer med de offisielle sponsorene av Europamesterskapet i fotball 2024 fra UEFA. For sponsede arrangementer må lisensinnehaveren først kontakte de offisielle sponsorene for sponsing.
  • Lisensinnehaveren kan ikke bruke varemerker, logoer og/eller andre identifikatorer assosiert med TV 2 eller UEFA.
  • Lisensinnehaveren kan ikke i markedsføringen av sitt arrangement bruke navn eller bilder av programledere eller andre deltakere i TV 2s kringkasting.
  • Lisensinnehaveren må kringkaste kampene på TV 2s kanaler.
  • Sendingene må  startes 10 minutter før avspark, og stå på uten avbrudd under hele kampen til fem minutter etter kampslutt.

Her er de fullstendige vilkårene.

Ofte stilte spørsmål

Kontakt oss for et godt tilbud!

Fyll ut skjemaet eller ring oss på 22 33 01 01