TV 2 Sport Premium

TV 2 og Allente inngår eksklusivt partnerskap

Vi i Allente er superglade for å fortell at vi har inngått et eksklusivt partnerskap om offentlig visning av TV 2s sportssendinger. Partnerskapet innebærer at puber og restauranter som vil vise sportssendinger fra TV 2 må ha en visningslisens fra oss. I disse dager er det mange nordmenn som ser frem til å kunne følge favorittlaget sitt i Premier League eller Champions League på den lokale puben igjen. Det tar TV 2 og Allente hensyn til når vi nå inngår et eksklusivt partnerskap som innebærer at all offentlig visning av TV 2 sine sportssendinger i Norge lisensieres via Allente.

Det kommende året blir ekstra intensivt for norske fotballfans: TV 2s rettigheter omfatter nemlig ikke bare Premier League, Champions League, La Liga og landslagsfotball, men også Fotball VM i Qatar 2022. «Med dette langsiktige partnerskapet sørger vi for at alle som ønsker å se sport sammen med gode venner på sin lokale pub skal kunne gjøre det. Restauranter, puber og barer har hatt det tøft under korona, men Allentes sterke portefølje av sportssendinger byr på en god mulighet til å igjen fylle lokalene – i det omfang som er tillatt – og skape glede for sportsinteresserte nordmenn», sier Jonas Gustafsson, administrerende direktør i Allente.

Vil du vite mer om offentlig visning av TV 2s sportssendinger?

Vi vil gjerne prate med deg om dette, og hva vi kan gjøre for din bedrift. Legg igjen din kontaktinformasjon, så vi du snart høre fra oss.