Kjenner du til alle våre
nyhetskanaler hos Canal Digital?

Her er en oversikt over hva som skiller dem fra hverandre:

TV 2 Nyhetskanalen

Norges eneste rendyrkede nyhets kanel med 24 timer nyhets dekning. Hovedvekten av nyhetsdekningen er lokal, med fokus på landsdekkende nyheter, sport, økonomi og vær. Kanalen sendes kun i Norge.

TV2 Nyhetskanalen

Deutche Welle

Deutche Welle er en engelskspråklig tysk nyhetskanal. Nyheter formidlet med tysk blikk på det Europeiske nyhetsbildet. Med god innsikt, og med meget dyktig og grundig journalistisk arbeid er Deutche Welle en av de mest brukte Europeiske nyhetskanaler.

Deutsche Welle

BBC World News

BBC World News er et av verdens største nyhets hus, med journalister og reportere i alle verdenshjørner. Kanalen er kjent for sin direkte nyhetsformidling direkte fra der nyheten skjer, blandet med prisvinnende dokumentar program og dybdeinnsikt, er kanalen en av de mest benyttede nyhets kilden i verden.

BBC

Bloomberg

Bloomberg er Økonomi nyheter! Skal du ”henge med på” det som skjer på verdens børser, skal du følge med på Bloomberg. Kanalen er en rendyrket nyhets kanal for økonomiske nyheter fra alle verdenshjørne

Bloomberg
CNBC

CNBC

Amerikansk nyhets kanal med fokus på økonomiske nyheter. Hva påvirker verdensøkonomien, hvilke krefter styrer det økonomiske nyhetsbildet nå? De amerikanske økonomijournalisten går i dybden både på detaljnivå og på helheten. Kanalen dekker selvfølgelig hele nyhetsbildet fra hele verden. På CNBC ser du også Jimmy Fallons Tonight Show, samt sendinger fra PGA Golf touren.

Sky News

Sky News

Sky News er en 24 timers nyhetskanal levert av et av verdens største mediehus. Kanalen har inngående innblikk i britiske nyheter, politikk, økonomi og sport. Internasjonale nyheter får også bred dekning av kanalen, og deres reportere er spredd rundt i de fleste verdenshjørner for live rapportering. Sky New er der det skjer.

CNN

CNN

Amerikansk nyhetskanal som dekker nyhetsbildet i hele verden, ofte med et «amerikansk» syn på nyhetene. Med uredde journalister er de ofte mitt i nyhetsbilde. Direkte og ofte konfronterende i form, dekker de amerikansk og internasjonal politikk, nyheter og økonomi med kløkt og meget god innsikt. Med verdenskjente TV journalister har CNN intervjuet noen av verdens største navn innen politikk, økonomi, sport, miljø og fredsarbeid.

Al Jazeera

Al Jazeera

Denne engelskspråklige arabiske nyhets kanalen er berømt for å gi en annen vinkling på nyhetsbildet. Denne engelskspråklige kanalen har sitt europeiske hovedkontor i London, men har journalister lokalisert i alle de største hovedstedene i verden. Kanalen dekke verdens nyhetsbilde med et arabisk syn, som ofte gir en annen vinkling av nyhetene enn den vi finner i de tradisjonelle vestlige nyhetskanalene. Kanalen har også vunnet en mengde prestisjefylte priser for sitt journalistiske arbeid, og sine dybde dokumentarer.