Disse streamingtjenestene gir Allente tilgang til

En hel verden av filmer, serier, sport og underholdning venter! Fra HBO Nordic og TV2 Play Film & serier til Viaplay og Paramount+ – her ser du en oversikt over alle streamingtjenestene Allente tilbyr.

Det er lett å gå seg vill i jungelen av streamingmuligheter. Aldri har vi hatt så mye innhold å velge i, og stadig blir utvalget større. Derfor har vi laget en oversikt over alle streamingtjenestene Allente tilbyr, sånn at du enklere kan finne fram til det innholdet som passer deg.

Disse streamingtjenestene ligger i Allente-appen:

HBO Nordic

Med HBO Nordic får du seriene alle snakker om. Prisbelønte serier fra øverste hylle, som Game of Thrones, The Handmaid's Tale og Billions, for å nevne noen. Rett og slett uunnværlig for serieelskere! Her venter også hundrevis av filmer og dokumentarer, og massevis av innhold for barn.

Gå til HBO Nordic

Viaplay Film & Serier

Viaplay er en av Nordens største strømmetjenester, full av eksklusive serier og tusenvis av filmer. Her finner du blant annet kritikerroste nordiske krimserier som Wisting, Rig 45 og Okkupert.

Gå til Viaplay Film & Serier

BBC

Enten det er britisk humor, britisk krim eller britisk kostymedrama som står øverst på favorittlisten du, er du sikret timevis av det med BBC. Se hele sesonger av populære TV-programmer som Top Gear og QI, krimserier som An Inspector Calls og Maigret, i tillegg til en rekke dokumentarer.

Gå til BBC

National Geographic Now

Utforsk alle deler av historien, naturen og universet vårt, gjennom et stort utvalg storslåtte produksjoner fra verdens største faktabaserte merkevare.

Gå til National Geographic Now

Paramount+

Unike historier. De største stjernene. Maksimal underholdning. I løpet av 2021 kan du streame over 6000 episoder og filmer fra en bred samling av eksklusive serier, populære filmer, spennende dokumentarer og helt nytt originalinnhold. Dette er Paramount+ «A Mountain of Entertainment».

Gå til Paramount+

TVNorge

Visste du at du kan se hele sesonger av noen av TVNorges aller mest populære TV-serier, helt uten reklame, og helt uten ekstra kostnad? Her finner du også en god dose reality, game shows, humor og faktaprogrammer.

Gå til TVNorge

Ukesarkivet

Alt du gikk glipp av på TV den siste uken finner du i Ukesarkivet. Her venter en lang rekke programmer tilgjengelig i syv dager etter at de ble sendt på TV, sånn at du enklere kan se det du vil, når du vil. Alle våre kunder har tilgang til Ukesarkivet.

Gå til Ukesarkivet

Streaming uten Allente-appen

I tillegg til streamingtjenestene som ligger i Allente-appen, er det mulig å kjøpe tilgang til Discovery+, Viaplay, Netflix og TV2 Play.

Hvilke streamingtjenester du har tilgang til avhenger av hvilket abonnement du har.
Her ser du hva du har tilgang til å streame i ditt abonnement.

Slik kommer du i gang med streaming på ulike enheter.
Streaming: Ofte stilte spørsmål.