TV på hytta fra Canal Digital

Publisert: 30.10.2017

Selv om mange ønsker å koble helt av på fjellet, ved sjøen eller i skogen, ønsker stadig flere seg også skikkelig TV-underholdning til hyttekosen. Vi stiller stadig høyere krav til både bilde og lyd, og TV-opplevelsen på hytta er ikke noe unntak. Her er 7 fordeler med hyttepakken vår – enten du har hytte med eller uten god internett-dekning.

1. Frys TV-abonnementet i inntil 6 måneder

Kanskje du tenker at det blir dyrt å ha et eget TV-abonnement på hytta, året rundt? Med hyttepakken vår kan du fryse TV-abonnementet ditt i inntil 6 måneder, så du slipper å betale for TV på hytta når du ikke er der.

2. Stabil og super bildekvalitet!

Den aller beste kvaliteten får du med TV-signalene levert fra satellitt. Da får du nemlig det beste fra to verdener; krystallklare bilder når du ser favorittprogrammet på den store TV-en og en fantastisk TV-opplevelse på de mindre skjermene med mulighetene for streaming i den inkluderte Canal Digital-appen.

Vår OnePlace-dekoder er anbefalt av tek.no og fikk 9 av 10 poeng i da de testet den i fjor. Teknologimagasinet skryter blant annet av hvordan kombinasjonen av satellitt og dekoder gir svært god kvalitet på bildene.

3. Fleksibilitet med TV på mobil, nettbrett, Apple TV og dekoder

Ferie er ferie, og på hytta skal det være rom for ulike behov. Enkelte elsker å sitte tett i sofaen og drømme seg bort i en TV-serie, mens andre vil kjenne adrenalinet bruse og ikke gå glipp av en fotballkamp.

Da kan TV på mobil eller nettbrett være redningen, dersom hytta har internettdekning. Canal Digital-appen er inkludert i alle våre kanalpakker – og gir blant annet mulighet til å streame alle TV-kanalene direkte. Dermed kan dere velge hvordan, hvor og når dere vil se på TV.

Appen fungerer både på PC, mobil og nettbrett (samt på Apple TV, nyere Samsung SMART TVer og på dekoderen) og gir med andre ord TV i lomma, også når dere ikke er på hytta – som for eksempel på reisen opp.

4. Gode kanalpakker med stor bredde og muligheter

Vår minste kanalpakke gir deg 22 TV-kanaler som inkluderer det du trenger fra de norske TV-kanalene. Perfekt for deg som ikke trenger så mange kanaler å velge mellom. Ønsker du et større utvalg av kanaler, kan du med enkle grep utvide utvalget.

5. Vi monterer utstyret når det passer for deg

Vi har TV-montører over hele landet, og så sant hytten din ikke ligger helt ufremkommelig til, kommer vi og monterer alt TV-utstyret for deg. Standard montering er inkludert. Du kan selvfølgelig også montere alt selv, dersom du ønsker det.

6. Diskret flatantenne skjemmer ingen

De aller fleste steder kan du velge flatantenne i stedet for den tradisjonelle parabolantennen. Flatantennen er, som navnet tilsier, flat. Maler du den i samme farge som husveggen blir den enda mer diskré i hyttelandskapet.

7. Alle de samme TV-kanalene som hjemme - om du er Canal Digital-kunde fra før

Hvis du først har TV-abonnement fra oss hjemme, eller på hytta, hvorfor ikke ha det begge steder?

For bare 129 kr ekstra per måned kan du ha TV både hjemme og på hytta. Du får tilgang til de samme TV-kanalene begge steder. Ønsker du TV hjemme og på hytta kontakt oss på chat eller telefon 915 06070.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.