Få TV på hytta med Canal Digital

Publisert: 07.06.2018

Tenk deg en perfekt vinterdag på hytta. Frisk luft, strålende hvit snø i solen, god glid og kvikklunsj og kakao rundt bålet. Så skal kvelden krones med fyr i peisen og en god film, eller en episode eller tre av favorittserien.

Stabile, krystallklare TV-bilder

Det er akkurat da det er helt avgjørende at TV-en bare fungerer. At krystallklare bilder skinner mot deg, og at dagen ikke forsures av teknisk dilldall eller humørsyke dingser som skaper mer stress enn ro.

Akkurat det er du garantert med en ekstra dekoder på hytta. Med TV fra satellitt får du krystallklare bilder uansett hvor hytta ligger i landet, også der det ikke er internettdekning.

Underholdning der du er

Som kunde hos Canal Digital er det enkelt å få kanalene du har hjemme på hytta ved å oppgradere til Canal Digital Plus – for kun 129 kroner ekstra i måneden.

Da trenger du bare en dekoder og en antenne så er du klar for fantastisk underholdning til rolige sommerkvelder på hytta – i tillegg til en enda enklere underholdningshverdag også hjemme.

Nå spanderer vi standard antenne og montering, og du får også vår råeste dekoder til halv pris.

TV på fire skjermer – samtidig!

Med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt opptil fire steder samtidig.

Med andre ord kan opptil fire i familien se akkurat det dere vil, når dere vil – både via en dekoder eller via appen vår til nettbrett/telefon, Apple TV eller Samsung SMART TV.

Så kan noen se TV på hytta mens andre ser TV hjemme, man kan enkelt få TV i ulike rom også hjemme, med en Apple TV i tillegg til hjemmedekoderen, for eksempel, eller se TV på mobil eller nettbrett der du er. Med andre ord: Full fleksibilitet for hele familien!

– Den mest komplette løsningen jeg har prøvd

Canal Digital har tidligere vært vurdert av åtte testpiloter, som fikk installert løsningen på hytta og testet den i en måned.

Testpilotene trakk særlig fram den høye kvaliteten på både strømmetjenesten og TV-signalet som en viktig grunn til å velge Canal Digital.

«Jeg mener å ha relativt god erfaring med tilsvarende TV-løsninger, og mener at dette er den desidert mest komplette løsningen jeg har prøvd,» sier for eksempel testpiloten Anders.

Vå prisvinnende kundeservice hjelper deg i gang med TV på hytta: Telefon 915 06 070. Eller du kan bestille her.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.