Sommerhytte

Publisert: 06.06.2018

Tenk deg en perfekt sommerdag på hytta. Timesvis med bading, grilling, badminton og lek. Så skal kvelden krones med noe kaldt i glasset og en fotballkamp – eller en episode eller tre av favorittserien. Det er akkurat da det er helt avgjørende at TV-en bare fungerer. At krystallklare bilder skinner mot deg, og at dagen ikke forsures av teknisk dilldall eller humørsyke dingser som skaper mer stress enn ro. Med TV fra Canal Digital på hytta er du garantert TV med fantastisk bilde- og lydkvalitet – produkter som er skreddersydde for dine behov, og som samtidig oppleves enkelt og intuitivt for alle.

Fleksible løsninger

Ålreit, tenker du kanskje, det låter ikke så dumt. Samtidig er du kanskje litt usikker på om du virkelig trenger et TV-abonnement, siden du bare tilbringer noen uker på hytta hvert år.

Vel, her er fleksibilitet stikkordet – ta kontakt med Kundeservice for å se om de kan gi deg et tilbud tilpasset dine behov.

Med Canal Digital Plus kan du for eksempel bruke abonnementet ditt opptil fire steder samtidig. Enten det er i stua, på soverommet, barnerommet, hytta eller om du er på farten, sørger vi for at du alltid har den beste TV-underholdningen tilgjengelig.

Da kan opptil fire i familien se akkurat det dere vil, når dere vil – både via en dekoderboks eller via app til nettbrett/telefon, Apple TV eller Samsung SMART TV.

Ring oss på telefon 915 06 070, så finner vi en løsning som passer for deg.

– Meget fornøyd med kvaliteten

Canal Digital har tidligere vært vurdert av åtte testpiloter, som fikk installert løsningen på hytta og testet den i en måned.

Testpilotene trakk særlig fram den høye kvaliteten som en viktig grunn til å velge Canal Digital.

Ikke nødvendigvis fordi testerne hadde det beste av utstyr til enhver tid – men den høye kvaliteten gir en ekstra følelse av kvalitet og stabilitet når du for eksempel ser et viktig idrettsarrangement eller en film.

«Kvaliteten på lyd og bilde via parabolen har hele tiden vært perfekt. Ikke én gang har bildet vært kornete. Jeg har flere ganger gått inn i innstillingene på dekoderen og sjekket signalene. Selv i øsende regn har de ligget høyt opp på skalaen. Alt i alt er jeg meget fornøyd med lyd og bilde, både på strømming og gjennom satellitt», sier for eksempel testpiloten Anders.

Les også: Lyst på en fleksibel TV-løsning på hytta?

Liten og diskret antenne

En annen fordel med Canal Digital er de uhyre diskrete flatantennene, som gjør at TV-utstyret kan gå i ett med hytta.

Antennen er svært liten og kompakt (57 x 30 x 6,5 cm), og overflaten kan også males i samme farge som den øvrige veggen.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.