Se TV i bobilen med Canal Digital

Publisert: 13.05.2019

Tre steg til krystallklar TV i bobil

Bobil. For et genialt konsept. Enten man vil snirkle seg gjennom bedagelige norske kystsmåbyer, eller ta inn den fantastiske norske naturen langs noen av de nasjonale turistveiene: Med bobil får du frihet til å bevege deg så langt eller kort du ønsker, og på slutten av dagen har du alltid et krypinn for å nyte feriekveldene slik du vil. Og det er akkurat når kveldskosen setter inn eller været er i overkant rufsete, at det er ekstra fint å ha et godt TV-tilbud å kose seg med. Med tre enkle steg kan du få krystallklare TV-bilder i bobilen, i tillegg til en rekke andre funksjoner som gjør ferielivet på landeveien enda mer underholdende.

I korte trekk

Kontakt din bobil-forhandler for råd om bobil-parabolen som passer dine behov
Velg dekoder – eller IDTV – og kanalpakke hos oss
Inkludert app gjør at du kan streame TV og serier og filmer kostnadsfritt
Frys i opptil 6 måneder
Slå to fluer i en smekk og spar penger med TV i bobilen og hjemme
Last ned filmer og serier, bruk appen i EU-landene
TV i bobil med Canal Digital

Det finnes en rekke alternativer for å rigge bobilen din til å ta inn satellittsignaler. Det beste er å ta kontakt med din bobil-forhandler for å finne en løsning som passer til din bobil, så er du klar for å ta inn full HD på bobil-ferie. Merk at Canal Digital ikke fører, eller har support på parabolantenner til bobil. Vi anbefaler dog at du velger en løsning uten integrert dekoder, og i stedet kombinerer bobilantennen med en av våre dekodere eller IDTV. Grunnen er enkel: Våre dekodere er – naturlig nok – skreddersydd for vårt kanaltilbud. Kanallistene oppdateres automatisk om du har dekoder fra oss, i motsetning til parabolprodusentenes egne løsninger.

Vi har flere forskjellige kanalpakker tilpasset forskjellige behov. De to mest populære er Norgespakken, som inneholder de 22 største norske kanalene, og Underholdning som i tillegg har de største internasjonale TV-kanalene og en rekke inkludert innhold som kan streames. Du kan enkelt fryse abonnementet ditt opptil 6 måneder i året ved å gå inn på «mine sider». Med Canal Digital-abonnement hjemme og i bobilen, kan du dessuten slå to fluer i én smekk. Da betaler du nemlig bare 129 kroner ekstra i måneden for TV på en ekstra dekoder – den inkluderte streamingen i appen kan du ha med deg overalt og fungerer på opptil fire skjermer samtidig.

Med Canal Digital får du friheten til å se TV akkurat der du ønsker. Enten det er i klassisk versjon foran TVen, ute i solveggen på en tablet, PC eller telefon, eller med en løsning som Apple TV, dersom du har tilgang til internett der du er. I appen vår kan du både streame TV-kanalene direkte, men også hele sesonger av inkluderte TV-serier og filmer. Enda bedre: i appen kan du også laste ned en rekke av de inkluderte seriene og filmene på forhånd, så du kan ha med deg timesvis med underholdning på veien, uten å måtte tenke på databruk eller internettilgang. Skal du på bobiltur utenfor Norges grenser er denne offline-funksjonen helt glimrende, og reiser du i EU fungerer dessuten appen som hjemme, og du kan streame alt du ønsker i tillegg til de seriene og filmene du eventuelt har lastet ned før ferien.

Les mer om fordelene ved å være Canal Digital-kunde

Høstkos

En verden av underholdning

Ikke bare er TV og streaming samlet i én tjeneste – med et abonnement hos oss får du også mye, mye mer.

Bruk Canal Digital-appen i EU
Foto: Alexandre Chambon / Unsplash.com

Se TV fra Canal Digital på reise i EU-landene

Appen vår er helt perfekt å ha med seg på reise!

Høsten 2018

Rust deg til langtur med vår offline funksjon

Slik gjør du det, og så mye data kan du spare.

Det beste av TV og streaming samlet på ett sted

Er du kunde hos oss får du ikke bare overlegen lyd- og bildekvalitet på den store skjermen i stua. Vi har også den rå Allente-appen som gjør at du kan strømme og se TV når og hvor du vil.

Med vår nyeste dekoder får du maks valgfrihet til det du vil se samlet på ett sted.

Med Allente-appen kan du se favorittprogrammene dine når og hvor du vil - på alle skjermer

Min Side er din selvbetjente kundeservice med alt du trenger å vite om abonnementet ditt.