Se TV uten forsinkelser

Publisert: 24.02.2020

På grunn av situasjonen med corona-viruset tar vi forbehold om at flere kamper og arrangementer vil bli utsatt/avlyst eller gjennomført uten publikum til stede.
 

 

Sport uten forsinkelser: Direktesendt sport, som er direkte på ekte

Vi sender våre TV-signaler i HD-kvalitet fra satellitt. Det betyr i praksis at direktesendt sport er direktesendt på ekte. Uten forsinkelser, og uten irriterende bufring. Så slipper du å skru av notifikasjonene på telefonen din i frykt for at resultat-appen din er raskere ute enn streamen, eller å se kamp med hørselsvern for å unngå å høre at naboen – med en raskere stream – jubler for mål. Vi kan riktignok ikke love at det blir mål hver gang favorittlaget jager utligning på overtid. Men du skal få se siste angrep når det skjer, ikke stykkevis og delt, men fullt og helt, og helt direkte. For sport er tross alt best når det skjer. Så finn idretten du er mest glad i å se uten forsinkelser i oversikten under, og les mer om fordelene med sport fra Canal Digital:

Favorittsport uten forsinkelser:

I «Sport»:

Sykkel
©2021 Discovery Networks.

Sykkel

På Eurosport kan du se alle de største sykkelrittene i verden: Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta Espana og flere andre klassiske sykkelritt.

Se Casper Ruud i Grand Slam-turneringene på Eurosport
© 2020 Eurosport

Tennis

Du kan se alle Grand Slam-turneringene på Eurosport, og dermed alle stjernene som Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer og, ikke minst, vår helt egen Casper Ruud.

Se Golf på Eurosport med Canal Digital
©2021 Discovery Networks

Golf

PGA-touren byr på golf i verdensklasse. På Eurosport får du med deg alle turneringene, og dermed Viktor Hovland på jakt etter flere PGA-seiere – etter at han skrev historie med sin første i februar.

Se OL hos Canal Digital
© 2020 TVNorge

De Olympiske Leker

Eurosport har fyldig dekning av både sommer- og vinter-OL – og det er flere grunner, sett med norske øyne til å glede seg til årets sommerutgave av de tradisjonsrike lekene.

I «Viasport med Viaplay Total»:

Se Formel 1 på Viasport
© 2020 Viasport

Motorsport

Med Viasport får du mengder av hestkrefter, med noen av verdens største arrangementer innen motorsport: Formel 1, NASCAR, Moto GP og mer.

Champions League Håndball
© 2020 Viasport

Håndball

For den håndballfrelste er det Viasport som gjelder. Se både EM, VM og Champions League for både herrer og kvinner.

Se NFL på Viasport
© 2020 Viasport

Amerikansk idrett

Se både amerikansk fotball (NFL) og baseball (MLB) med Viasport som sender utvalgte kamper direkte fra de to gigantligaene.

Se Zuccarello i aksjon på Viasport
© 2020 Viasport

Ishockey

Se amerikanske NHL med Mats Zuccarello, VM i ishockey, og ikke minst Kontinental Hockey League som byr på kamper mellom europeiske og asiatiske hockey-storheter.

Fotball uten forsinkelse:

I «Sport»:

Se Eliteserien hos Canal Digital
© 2020 Eurosport

Eliteserien

Borte bra, men hjemme best. Norsk toppfotball gir oss sommerfugler i magen, enten det er gnistrende lokaloppgjør, eller sommerstemning med fotball i kveldssol.

Se TV 2 Sport 1 hos Canal Digital
(c)2019 TV 2 Sport

Tippekamper

50 år etter at britisk eliteserie ble sendt direkte på norske TV-er for første gang, kan vi igjen glede oss til plingfest og tippekamp fra Engelsk toppdivisjon på lørdager klokken 16. Denne gangen på kanalen TV 2 Sport 1.

Se Messi og de andre stjernene i La Liga med Strive
© 2020 Strive Sports TV

Spansk La Liga

Med Strive Sports Live får du alle storoppgjørene i spansk La Liga, og kan følge blant andre Martin Ødegaard som bryner seg mot verdensstjerner som Leonel Messi og Antoine Griezmann.

Fotball i appen

Italiensk Serie A

Italiensk fotball er mer enn catenaccio! Se de italienske kjempene i aksjon, på Strive Sports Live HD.

Se utvalgte Champions League-kamper på TV 2 Sport 1
© 2020 TV 2

Utvalgt Champions League

TV 2 Sport 1 sender utvalgte Champions League-oppgjør hver runde. Med andre ord: Direktesendt europeisk toppfotball, fra aller øverste hylle.

Se utvalgte kamper fra La Liga på TV 2 Sport 1
© 2020 TV 2 Sport 1

Annen europeisk fotball

Med Sport kan du dykke enda dypere inn i lidenskapen som er fotball. På Viasport+ og TV 2 Sport 1 ser du for eksempel utvalgte kamper fra blant annet fransk Ligue 1, tysk Bundesliga, spansk La Liga og italiensk Serie A.

I «Viasport med Viaplay Total»:

Se Champions League med Viasport
© 2020 Viasport

Champions League

Se en rekke kamper fra en av de mest prestisjefylte turneringene for klubblag i verden med Viasport. Det betyr storkamper på løpende bånd, i turneringen som er selve rosinen i pølsa for fotballfrelste sjeler.

Se Bundesliga på Viasport
© 2020 Viasport

Bundesliga

Følg Erling Braut Haaland i sin eventyrlige form for Borussia Dortmund med Viasport! Den tyske toppligaen er dessuten en av verdens desidert mest spennende fotballigaer om dagen og driver nærmest med samlebåndproduksjon av nye, potensielle verdensstjerner.

Se Leeds i Engelsk Championship
© 2020 Viasport

Engelsk fotball

Du kan se både Ligacup og FA Cup på Viasport-kanalene, for ikke å snakke om heseblesende Championship-fotball, for deg som liker fotballen din i skyhøyt tempo med sugende taklinger.

Se Ligue 1 med Viasport
© 2020 Viasport

Fransk Ligue 1

Fransk toppfotball er hjemmet til franske storheter som PSG, Lyon og Marseille, og byr på noen av verdens største fotballstjerner.

Se nederlandsk toppfotball med Viasport
© 2020 Viasport

Eredivisie

Ajax imponerte stort med festfotball i fjorårets Champions League. At det unge laget spilte seg helt til semifinale viser at Ajax fortsatt kan regnes med som en av verdens ledende talentprodusenter, og du kan følge noen av de vordende superstjernene i den nederlandske æresdivisjon med Viasport.

Se skotsk toppfotball med Viasport
© 2020 Viasport

Skotsk Premier League

Du kan følge Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi i skotske Celtic, med Viasport. Skotsk Premier League byr også på et av verdens mest intense lokaloppgjør, The Old Firm.

I «TV 2 Sport Premium»

Engelsk fotball har en helt spesiell plass i norske fotballhjerter. I en undersøkelse fra 2015 kommer det frem at Norge er det landet i verden som sender nest flest fotballreisende til den britiske balløya, ifølge BBC – bare slått av Irland. Så da er det kanskje ikke så rart at TV 2 Sport Premium er en av våre mest populære tilleggspakker: Med over 200 direktesendte kamper fra Premier League i HD-kvalitet og uten bufring og forsinkelser, gir det fantastiske fotballopplevelser for alle med lidenskap for engelsk fotball.

Se Premier League på TV 2 Sport Premium
Gutter ser på Tv i sofa

Dette får du alltid hos oss:

Utstyr og installasjon inkludert - kostnadsfritt
Dekoder med støtte for UHD/4K
Vår app, der du kan streame når og hvor du vil
Mulighet til å streame på opp til 4 skjermer samtidig
Ekstra lave priser på strømmetjenester