TV på hytta

Publisert: 05.09.2018

Slik sparer du penger med TV hjemme og på hytta

Enten ditt tilfluktssted ligger på fjellet, ved sjøen, i skogen eller i rullende kulturlandskap, er det å ha godt TV å falle tilbake på, utrolig fint – på late morgener, når saligheten etter utedager setter inn, eller når været ikke spiller på lag. Med TV fra Canal Digital på hytta er du sikret stabile og gode bilder, uansett værforhold, stor fleksibilitet og vår Canal Digital-app, full av filmer og TV-serier klare til strømming, som du enkelt kan ha med deg hjem, ettersom appen fungerer på alle skjermer.

Men visste du at med noen enkle grep er det også mye penger å spare på TV på hytta fra Canal Digital, dersom du kombinerer det med TV-abonnementet du har hjemme, eller motsatt, om du har Canal Digital hjemme, men et annet abonnement på hytta. For har du TV fra Canal Digital på ett av stedene fra før, koster det deg bare 129 kroner ekstra i måneden og få det på sted nummer to. Da får du i tillegg utvidet tilgang til Canal Digital-appen, som gjør at opptil fire personer kan se TV på forskjellige skjermer samtidig.

Ikke glem at den inkluderte Canal Digital-appen med et stort utvalg av filmer og TV-serier, inkludert for alle kunder med Underholdning, fungerer uansett hvor du er – også hjemme, selvsagt. Dermed trenger du ikke ta med deg en eneste skrue fra hytta for å få fortsatt tilgang til en fullverdig underholdningsportal når du kommer hjem, uten at det koster deg noe ekstra. Canal Digital-appen fungerer på mobil, nettbrett og desktop, og selvsagt på Samsung Smart TV og Apple-TV – og gir deg dermed mulighet til å se det du ønsker når og hvor du vil.

Frys i opptil seks måneder

For deg som er forsynt med TV-tjenester hjemme, og ikke føler behov for å ta med noen deler av Canal Digital-abonnementet tilbake til hverdagen, har du også muligheten til å fryse abonnementet ditt i opptil seks måneder. Det kan du enkelt gjøre på Min Side, ved å ringe oss på 915 06 070 eller via chat på satellitt.canaldigital.no.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.