OnePlace

7 ting du får med OnePlace som ingen annen dekoder gir deg

Den nye dekoderen fra Canal Digital har egenskaper som gjør din nye TV-hverdag enklere, smartere og raskere. Her er de 7 viktigste forskjellene mellom OnePlace og andre dekodere.

Alt på ett sted

I noen måneder nå har flere hundre kunder testet OnePlace og det er én kommentar som går igjen; OnePlace gjør TV-hverdagen enklere fordi man får alt på ett sted!

Du får vanlig TV slik du kjenner det, filmer og serier du kan se når du vil, apper og spill du kan laste ned fra Google Play – og én fjernkontroll for alt.

Med et tastetrykk beveger du deg fra det ene til det andre; fra et TV-program til en app du vil ta i bruk eller laste ned, eller et spill du vil spille. En familie har ofte flere TV-er og mediespillere i ulike rom, og trenger gjerne 3-4 fjernkontroller som styrer hver sin enhet, mens med onePlace kan du klare deg med én.

Vanlig TV og nett-TV smelter sammen

De aller fleste ser fortsatt på vanlig TV slik de alltid har gjort, men flere og flere oppdager gleden ved å strømme TV-programmer, filmer og serier. Da bestemmer man selv når man vil se hva.

Det nye med OnePlace er at du ikke vil tenke over forskjellen; om du ser på vanlig TV eller innhold som er strømmet over nettet. Du går smidig fra det ene til det andre. Det betyr at du plutselig får et helt nytt univers av innhold på TV-en din.

En fjernkontroll du kan snakke til

Vil du vite hvilke filmer og serier Jennifer Aniston spiller i? Eller kanskje du lurer på hvilke programmer som handler om dyr og natur? Eller vil du søke deg frem til et fristende matprogram? Fortell det til fjernkontrollen, som har innebygd mikrofon.

Å søke med tastatur er selvsagt fortsatt mulig, men du kommer til å sette pris på tiden du sparer med talesøk. Ingen knoting med pølsefingre på en og en bokstav; opp og ned, feiltasting og tilbake til start. Snakk heller til fjernkontrollen og søkeresultatet vises umiddelbart på skjermen.

PS: Talesøk er vanedannende. Og du må snakke tydelig. Vær dessuten forberedt på noen morsomme søkeresultater inntil fjernkontrollen blir kjent med stemmen din.

OnePlace

Personlige anbefalinger

Basert på din TV-historikk vil OnePlace også gi deg personlige programanbefalinger.

Du ser anbefalinger og dine egne favoritter straks du slår på TV-en. I tillegg til personlige anbefalinger får du våre eksperters anbefalte innhold. Med så mye innhold å velge i, vil personlige anbefalinger basert på dine seervaner gjøre valget litt enklere, og du vil bruke mindre tid på å lete selv.

Mer underholdning med apper og spill fra Google Play

Siden OnePlace er laget på teknologien til Googles Android TV, åpner OnePlace dørene til et univers med store mengder apper og spill som er tilgjengelig i Google Play Butikk.

Det vil i praksis si at TV-en blir mer som et senter for underholdning hvor det er enkelt å finne og bruke apper, og å dele opplevelsen med andre på TV-skjermen.

Alt innholdet du får tilgang til via Google Play løfter OnePlace til et nytt nivå for TV-opplevelsen. Har du Gmail, så har du en Google-konto. Om du ikke har Google-konto fra før, vil vi virkelig anbefale at du oppretter en, og prøver ut mulighetene du får med Google på TV.

Innebygd Chromecast

Millioner har omfavnet muligheten for å sende innhold fra mobilen til TV-skjermen, eller casting som det heter på godt norsk.

Casting er perfekt når du vil se ting du har tilgang til på mobilen, som for eksempel feriebildene, på en større TV-skjerm. Da fungerer telefonen som et tastatur og gjør navigeringen enklere.

Før måtte du ha en egen Chromecast-dongle, og ditto ledig HDMI-utgang på TV-en. Med OnePlace er Chromecasten innebygd.

Visuell presentasjon av TV-programmer, film og serier

Med OnePlace blir det lettere å velge det du vil se. Der du før måtte tolke en program- eller filmtittel presenterer vi nå alt innhold med et bilde. Programtitler er ikke alltid intuitive, bilder derimot forteller mer.

Om du for eksempel finner programtittelen «Magnus Midtbø videoblogg» skal det litt til for at du faktisk velger å se programmet, med mindre du vet eksakt hva det handler om. Når du ser bilde av en fyr som klatrer, så får du straks informasjon om hva dette handler om. Og liker du klatring, vil du kanskje se akkurat dette programmet.

OnePlace gjør det lett, raskt og fristende å se hvilke muligheter du har.

Bestill OnePlace

Det er forskjell på dekodere før og OnePlace nå. Rigg deg for fremtidens TV-opplevelse du også. Bestill OnePlace nå!

Er du ikke Canal Digital Satellitt-kunde kan du bestille OnePlace her.

Er du allerede Canal Digital Satellitt-kunde kan du enkelt bestille OnePlace på Min Side.

Vil du vite mer om OnePlace, finn ut enda mer her.