OnePlace

OnePlace samler alt på ett sted. Hva betyr det egentlig?

Den nyeste dekoderen fra Canal Digital, OnePlace, er utviklet som en konsekvens av endrede medievaner og behovet for å forenkle folks TV-hverdag. Det aller viktigste vi har gjort, er å samle TV-underholdningen ett sted.

Siden world wide web kom til verden i 1993 har TV-opplevelsen endret seg kraftig. For noen tiår siden hadde vi én av- og på-knapp, én fjernkontroll og noen få kanaler.

Med internettbølgen har TV-opplevelsen blitt uoversiktlig, kompleks og sammensatt. Vi har fått en hverdag med PC, TV, mobiler og diverse mediespillere om hverandre, HDMI-kabler og fjernkontroller, noe innhold på nettbrettet og noe annet på TV-en.

Det positive er at vi kan velge og vrake i enorme mengder kvalitetsinnhold. Utfordringen er å forstå hvordan.

Enda flere muligheter og mer innhold, bare mye enklere

Vår nye dekoder OnePlace byr faktisk på enda mer innhold, men gjør det mye enklere å finne frem. Det er det som er kjernen i OnePlace.

Du slipper å skifte inngang, bytte mediespiller og lete etter riktig fjernkontroll, eller hente mobilen eller iPaden når du vil laste ned apper eller spille spill fra sofakroken. OnePlace har alt dette, på ett sted – med én fjernkontroll. 

Les også: 7 ting du får med OnePlace som ingen annen dekoder gir deg

Hovedmenyen som din egen forside

Det første som møter deg når du slår på TV-en er Canal Digitals hovedmeny med oversikt over favorittene dine og litt til.

Med ett klikk kommer du rett inn i programmet på den kanalen du har valgt å plassere først blant dine favorittkanaler. Akkurat som på en vanlig TV.

Vil du søke i en app, se en video på YouTube eller finne et spill å laste ned, kan du bevege deg smidig fra det ene til det andre, samtidig som du alltid vet hvor du er. OnePlace gjør valget oversiktlig, lett og intuitivt.

OnePlace

Ett tastetrykk unna Google sitt uendelige underholdningsunivers

Det tar tid å gå ut av et TV-program, skifte HDMI-utgang og gå inn på en app via en mediespiller. Og kanskje samme prosess tilbake, hvis du ombestemmer deg og vil tilbake dit du var.

Med OnePlace går du direkte fra å se på TV til å søke apper og spill med et tastetrykk. Du trykker på Google-knappen og på et blunk har du tilgang til dine favorittapper og spill.

Et tastetrykk på «back» så er du tilbake der du var. Enkelt og greit.

Vanlig TV og nett-TV på ett sted

Flere og flere har oppdaget gleden av å strømme TV-programmer, filmer og serier. Når du strømmer blir innholdet levert over internett, og da er det du som bestemmer når du vil se hva.

Det nye med OnePlace er at du ikke vil tenke over om du ser på vanlig TV eller innhold som er strømmet over nettet. Du går sømløst fra det ene til det andre.

Om du kunne tenke deg en rikere men enklere TV-hverdag, da bør du velge OnePlace.

Les også: De mest stilte spørsmålene om OnePlace

Bestill OnePlace

Det er forskjell på dekodere før og OnePlace nå. Rigg deg for fremtidens TV-opplevelse du også. Bestill OnePlace nå!

Er du ikke Canal Digital Satellitt-kunde kan du bestille OnePlace her.

Er du allerede Canal Digital Satellitt-kunde kan du enkelt bestille OnePlace på Min Side.

Vil du vite mer om OnePlace, finn ut enda mer her.