Netflix House of Cards

Publisert: 16.10.2018

Slik finner du Netflix på din OnePlace

Har du Netflix-abonnement? Da er det bare å logge inn med en gang og velge og vrake i Netflix fantastiske film- og serieunivers. Har du ikke Netflix-abonnement, kan du når som helst registrere nytt abonnement fra Netflix – på din OnePlace.

All underholdning samlet på ett sted
Nå også med Netflix
Alltid i utvikling
Smartere, enklere, raskere

Du velger Netflix i TV-menyen

Med et tastetrykk på OnePlace fjernkontroll går du smidig fra direkte-TV og det du ser på nå – til Netflix. Eller til andre apper og spill. Netflix er en app som er forhåndsinstallert på OnePlace. Canal Digital vil sørge for at Netflix på din OnePlace oppdateres. For å se Netflix må du ha Netflix-abonnement.

Netflix UI
Narcos Netflix

Du har landets mest avanserte dekoder

Med Netflix får du nå enda flere muligheter med OnePlace. Vi videreutvikler OnePlace hele tiden ... for at du skal få nye, smarte og aktuelle funksjoner, enklere og raskere navigasjon og stadig mer og bedre innhold. Gled deg til mer!

Det er lett å finne og se Netflix på OnePlace. Brukerveiledningen viser deg kort og godt hvor og hvordan. Der finner du enda flere spørsmål og svar om OnePlace og Netflix.

Orange is  the new black - Netflix

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Flere eller andre spørsmål? Du finner alle spørsmål og svar i brukerveiledningen for Netflix på OnePlace. Trykk på lenken over her.

Kan jeg registrere nytt Netflix-abonnement på OnePlace?

Ja, det kan du. Åpne Netflix og følg veiledning på skjermen. Netflix er ikke inkludert i ditt Canal Digital-abonnement

Får jeg Netflix på min Smartbox?

Nei, du får bare Netflix på OnePlace fra Canal Digital.