Se klassikerne på HBO Nordic

Publisert: 16.10.2019

Klassikere på HBO Nordic: Seriene som forvandlet TV

HBO Nordic er en institusjon når det gjelder TV-serier. Når TV-kritikere snakker om at vi lever i en gullalder for TV, er HBO Nordic-serier alltid en del av denne diskusjonen – og HBO Nordic omtales gjerne som selve utgangspunktet for nevnte gullalder. Sjansen er derfor overhengende stor for at en av dine favorittserier – eller den serien du så gjerne skulle ha sett – fra de siste 20 årene er produsert av nettopp HBO Nordic: The Sopranos, Band of Brothers, The Wire, Sex and the City, Deadwood, Game of Thrones … listen er lang. Og listen blir stadig lengre, for HBO Nordic fortsetter å produsere noen av verdens mest populære og kritikerroste serier. I listen under har vi samlet noen av de mest definerende TV-seriene fra HBO Nordic – bli inspirert, finn igjen gamle favoritter, eller start på serien du alltid har hatt lyst til å se.

Klassikere fra HBO Nordic

Slik finner du serier og filmer fra HBO Nordic på OnePlace:

På OnePlace-dekoderen vil du få filmer og serier som er tilgjengelig i abonnementet ditt presentert i hovedmenyen (blå knapp), inkludert utvalgte HBO Nordic-serier. Ønsker du å se hele HBO Nordics utvalg, gjør du slik:

  1. Trykk Canal Digital blå knapp
  2. Velg Serier og filmer
  3. Velg Samlinger i venstre meny
  4. Bruk hjulet, gå til HBO Nordic

Slik finner du serier og filmer fra HBO Nordic i Canal Digital-appen:

Vi legger ut aktuelle HBO Nordic-serier på hjemskjermen i appen. Om du har lyst til å dykke dypere ned i utvalget, kan du finne frem til hele HBO Nordics utvalg slik:

  1. Trykk «mer» nede i høyre hjørne
  2. Velg Samlinger
  3. Finn HBO Nordic og trykk deg inn

Du kan streame serier, filmer og dine TV-kanaler når og hvor du vil på mobil, tablet, PC, Apple TV, Samsung SMART-TVer og rett på din dekoder. Les mer om hvordan du kommer i gang her:

Ofte stilte spørsmål