Se TV der du vil

Publisert: 25.05.2020

Så ble ikke sommeren helt som planlagt i år

Den årlige turen til feriehuset i Spania byttes ut med campingtur på Sørlandet. Øyhopping i Hellas ble til en ukes telttur i Jotunheimen, og backpacking i Europa erstattes av fjelltur i Rondane. Uavhengig av hvilke planer du har lagt for ferien er én ting sikkert: Canal Digital står for underholdningen. Vi gir deg utvalget du er vant med hjemme, uansett beliggenhet og værforhold. Oppgrader hyttekveldene, bilturene og campingvognen i sommer. Se TV der du er, når du vil.

Alltid stabile signaler med Canal Digitals hytteløsning
Foto: Ansgar Scheffold / unsplash.com

TV på hytta? Her er noen av våre fordeler:

1: Vi monterer utstyret når det passer for deg. 2: Vår satellitt leverer stabil og super bildekvalitet. 3: Vi gir deg fleksibilitet med TV på mobil, nettbrett, Apple TV og dekoder, slik at alle behov kan imøtekommes. 4: Om du er Canal Digital-kunde fra før får du tilgang til alle de samme kanalene du har hjemme til kun 129 kroner. 5: Abonnementet ditt kan fryses i inntil 6 måneder, så slipper du å betale for TV på hytta når du ikke er der.

Se TV i bilen

Tilgang overalt - med Canal Digital-appen

Ikke glem at den inkluderte Canal Digital-appen med et stort utvalg av filmer og TV-serier fungerer uansett hvor du er så lenge du har nettilgang; på biltur, båttur eller på hytta. Dermed trenger du ikke ta med deg en eneste skrue fra hytta for å fortsatt ha tilgang til en fullverdig underholdningsportal andre steder. Canal Digital-appen fungerer på alle skjermer – inkludert Samsung Smart TV og Apple-TV – og gir deg dermed mulighet til å se det du ønsker når og hvor du vil.