TV på hytta med Canal Digital

Publisert: 05.09.2018

Har du Canal Digital på hytta? Disse tre tingene bør du vite

Det finnes noen helt enkle grep dere kan ta for å få langt mer ut av hytteabonnementet deres. En moderne TV-hverdag omfatter mer enn muligheten til å se TV på hytta, og fleksibiliteten et Canal Digital-abonnement gir, er noe våre kunder roser oss for. Derfor legger vi mer enn gjerne til rette for at du kan få enda mer ut av abonnementet du har på sesonghytta.

1. Ta med fordelene hjem

Om hytteabonnementet ditt er en del av TV-abonnementet du har hjemme, kan du enkelt ta med deg den ekstra dekoderen på hytta, og få TV i ekstra rom hjemme. Om du bare har Canal Digital-abonnement på hytta er det likevel ingenting i veien for å få fordelene satellitt-TV gir også hjemme: Du ringer helt enkelt kundeservice på 915 06 070 for å bestille antenne og eventuell montering om du ønsker det.

2. Du kan bruke Canal Digital-appen overalt

Ikke glem at den inkluderte Canal Digital-appen med et stort utvalg av filmer og TV-serier fungerer uansett hvor du er – også hjemme, selvsagt. Dermed trenger du ikke ta med deg en eneste skrue fra hytta for å få fortsatt tilgang til en fullverdig underholdningsportal når du kommer hjem, uten at det koster deg noe ekstra om du har Underholdning. Canal Digital-appen fungerer på alle skjermer – inkludert Samsung Smart TV og Apple-TV – og gir deg dermed mulighet til å se det du ønsker når og hvor du vil.

3. Frys i opptil seks måneder

For deg som er forsynt med TV-tjenester hjemme, og ikke føler behov for å ta med noen deler av Canal Digital-abonnementet tilbake til hverdagen, har du også muligheten til å fryse abonnementet ditt i opptil seks måneder. Det kan du enkelt gjøre på min side, ved å ringe oss på 915 06 070 eller via chat på satellitt.canaldigital.no.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.