Bundesligaen
© 2020 Scanpix

Oppdatert: 14.10.2020

Champions League-start, Bundesligaen, NHL-sluttspill, major-golf og Formel 1-race. Høsten på V sport og Viaplay er fullstappet av sport i verdensklasse. Her er noen av høydepunktene!

I august kunne Bayern München feire sin sjette Champions League-tittel etter å ha slått franske PSG i finalen i Lisboa. Men dette er jo historie nå, og den 20. oktober starter en ny sesong, ett nytt gruppespill og helt et helt nytt Champions League-eventyr! Heng med fra start – med V sport og Viaplay ser du alle kampene fra verdens mest prestisjefylte klubblagsturnering.

Bundesliga-start med Braut Haaland

Ingen kan ha unngått å få med seg Erling Braut Haalands supersuksess i Borussia Dortmund forrige sesong. Den nå 20-år gamle angriperen scoret sju mål på sine tre første kamper for det tyske topplaget, og bidro sterkt til at Dortmund kapret andreplassen i ligaen. Vil suksessen fortsette i år? Med V sport og Viaplay ser du alle kampene fra Bundesligaen.

Braut Haaland for Dortmund
Formel1
©2020 Scanpix

Formel 1-sirkuset ruller videre

Årets Formel 1-sesong er i full gang og den regjerende mesteren og Mercedes-føreren Lewis Hamilton har hatt en knallsterk start. Holder briten hele veien til mål? Sesongfinalen i Abu Dhabi går av stabelen den 11. - 13. desember, men fram til da byr høsten på nye løp nesten hver uke. Alle treninger, kvalifiseringer og race ser du med V sport og Viaplay.

Håndballstart i Tyskland

Endelig starter verdens beste håndballiga opp igjen! Bundesligaen er i år klare for en rekordsesong der 20 lag skal slå seg løs i 38 omganger. Ligaen som blant annet huser de norske stjernene, Sander Sagosen og Magnus Abelvik Rød, starter opp 1. oktober – og du ser alle kampene med V sport og Viaplay.

Se håndball på TV 2 Sport 1
Adobestock

Få med deg verdens største ligaer! Om du legger til Sportspakken i ditt abonnement, får du muligheten til å kjøpe V sport med Viaplay Total til halv pris (full pris er 259,- /mnd)