Tv på hytta

Publisert: 05.09.2018

En TV-løsning som gir kos på hytta – uansett vær

Tenk deg en perfekt vinterdag på hytta. Frisk luft, strålende hvit snø i solen, god glid og kvikklunsj og kakao rundt bålet. Så skal kvelden krones med fyr i peisen og en god film, eller en episode eller tre av favorittserien.

Det er akkurat da det er helt avgjørende at TV-en bare fungerer. At krystallklare bilder skinner mot deg, og at dagen ikke forsures av teknisk dilldall eller humørsyke dingser som skaper mer stress enn ro. Så kan du få med deg de viktigste TV-hendelsene når de skjer – både sporten du har gledet deg til, eller alle episoder av favoritt-realityserien. For ikke å snakke om at med god TV på hytta, blir det enda enklere å få med seg ungdommen.

Fleksible løsninger

Med TV fra Canal Digital på hytta er du garantert TV med fantastisk bilde- og lydkvalitet – produkter som er skreddersydde for dine behov, og som samtidig oppleves enkelt og intuitivt for alle. Ålreit, tenker du kanskje, det låter ikke så dumt. Samtidig er du kanskje litt usikker på om du virkelig trenger et TV-abonnement, siden du bare tilbringer noen uker på hytta hvert år. Vel, her er fleksibilitet stikkordet – ta kontakt med Kundeservice for å se om de kan gi deg et tilbud tilpasset dine behov.

Få TV på hytta med Canal Digital

Med Canal Digital-appen får du tilgang til TV-abonnementet ditt uansett hvor du er – både direkte-TV eller, om du har Underholdning, et stort utvalgt av film og serier du kan streame når og hvor du vil. Dermed er det så enkelt som å logge inn i appen, for å ta med seg abonnementet også hjem. Canal Digital-appen fungerer på alle dine skjermer – inkludert Apple TV og Samsung SMART TV. Dessuten, med Canal Digital Plus kan du bruke abonnementet ditt opptil fire steder samtidig: Da kan opptil fire i familien se akkurat det dere vil, når dere vil – på de skjermene dere ønsker. Ring oss på telefon 915 06 070, så finner vi en løsning som passer for deg.

Canal Digital har tidligere vært vurdert av åtte testpiloter, som fikk installert løsningen på hytta og testet den i en måned. Testpilotene trakk særlig fram den høye kvaliteten som en viktig grunn til å velge Canal Digital. «Kvaliteten på lyd og bilde via parabolen har hele tiden vært perfekt. Ikke én gang har bildet vært kornete. Jeg har flere ganger gått inn i innstillingene på dekoderen og sjekket signalene. Selv i øsende regn har de ligget høyt opp på skalaen. Alt i alt er jeg meget fornøyd med lyd og bilde, både på strømming og gjennom satellitt», sier for eksempel testpiloten Anders. En annen fordel med Canal Digital er de uhyre diskrete flatantennene, som gjør at TV-utstyret kan gå i ett med hytta. Antennen er svært liten og kompakt (57 x 30 x 6,5 cm), og overflaten kan også males i samme farge som den øvrige veggen.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.