Grey's
©2020 ABC Studios. All rights Reserved

Publisert: 25.08.2020

Høsten betyr tid for innekos og hytteliv. Med V series & film hos oss får du Viaplay inkludert. Hvis du abonnerer på vår mest populære pakke, Underholdning, kan du velge våre smarte pakker, og få V series & film med fem serie- og filmkanaler pluss Viaplay på kjøpet – til halv pris.

Tidløse serier

Grey's Anatomy
©2020 ABC Studios. All rights Reserved

Grey's Anatomy

Grey’s Anatomy er en av de høyest rankede dramaseriene noensinne, og har med god grunn sanket flerfoldige priser. Bli med inn i Seattle Grace Hospital, og få et innblikk i legene som håndterer liv og død på en daglig basis, samtidig som de finner trøst, vennskap og romantikk i hverandre.

© 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation and Bluebush Productions, LLC. All rights reserved.
Sons of Anarchy

Sons of Anarchy

Jax Teller – først og fremst alfahann, dernest klubbleder, så far, kjemper med å finne balansen mellom å håndtere farsrollen og samtidig hedre minnet etter sin avdøde far - en av grunnleggerne av den hensynsløse motorsykkelklubben, Sons of Anarchy.

Dawson's Creek
© 2002, 2003 Columbia TriStar Television, Inc. All Rights Reserved

Dawson's Creek

Dette kritikerroste og klassiske tenåringsdramaet følger fire venners oppvekst og liv i den amerikanske småbyen, Capeside. Vi følger 15-åringene gjennom oppturer og nedturer, og ser hvordan de trer inn i den forvirrende tiden i livet der ingenting er slik det var, og ingenting ble slik man trodde.

Will & Grace
© 2018 Universal Television LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Will and Grace

Advokaten, Will, og interiørdesigneren, Grace, er bestevenner, og bor sammen midt i hjertet av New York. Storbylivet er ikke alltid en dans på roser, og serien følger de gjennom opp- og nedturer, sammen med deres gode venner, Jack og Karen.

Familieunderholdning

Mia
@ 2020 Nordic Entertainment Group

Mias Magiske Verden

Mia og vennene Oskar og Tilde befinner seg i en magisk verden! Her finner de på kreative løsninger, samtidig som de tilegner seg viktige livserfaringer som vil være nyttige i den virkelige verden.

Angry Birds 2
© 2019 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

The Angry Birds Movie - 2

De sinte fuglene og de grønne grisene tar konflikten deres til et helt nytt nivå i den nye "The Angry Birds Movie 2". En ny trussel dukker opp og setter både Fugleøya og Griseøya i fare. Red, Chuck, Bomba og Stolte Havørn rekrutterer søsteren til Chuck og slår seg sammen med sine verste uvenner, grisene, for å redde hjemmene sine sammen med dem.

Den Avskylige Snømannen
© 2019 UNIVERSAL STUDIOS and Shanghai Pearl Studio Film and Television Technology Co.All Rights Reserved.

Den avskyelige snømannen

Når tenåringen Yi møter en ung yeti på taket av huset der hun bor i Shanghai, gir hun og de tullete vennene Jin og Peng ham navnet Everest. De legger ut på en episk reise for å gjenforene den magiske skapningen med familien hans på det høyeste punktet på jorden. Men trioen må hele tiden ligge ett skritt foran Burnish, en rik mann som vil fange en yeti, og zoologen Dr. Zara, for å hjelpe Everest å komme hjem igjen.

Corgi
© 2020 Selmer Media

Dronningens Corgi

Dronningen av Englands favoritt-corgi, Rex, er verdens mest privilegerte og bortskjemte hund. Derfor er det ingen overraskelse at han rømmer hjemmefra etter å ha fått kjeft én gang. Når han innser feilen sin er det for sent, og han ender opp på en trist kennel med en gjeng gatehunder. Hvordan skal dette gå?

Viaplay Originals

Partisan
@ 2020 Nordic Entertainment Group

Partisan

Alexander fremstår som hvilken som helst gutt. Nysgjerrig og naiv. Men, det som er spesielt med han, er at han samtidig figurerer som en trent snikmorder som har blitt oppdratt i et fjernt paradis. Hans far har gitt et filtrert bilde av omverdenen, men hva skjer når Alexander begynner å tenke på egenhånd?

Maskineriet
© 2020 Nordic Entertainment Group

Maskineriet

Kristoffer Joner spiller hovedrollen, Olle, en tilsynelatende vanlig familiefar so våkner opp på bilfergen mellom Sandefjord og Strømstad. Han husker ikke hva som skjedde kvelden før, men han har en sekk med kontanter og en pistol ved sin side. Er han skyldig? Og i hva?

Okkupert
@ 2020 Nordic Entertainment Group

Okkupert

Norges regjering stopper all oljeproduksjon av hensyn til miljøet, og EU svarer med å la Russland okkupere Norge for å sikre og overvåke felles interesser. Hvordan vil dette påvirke Norge?


Advokaten
@ 2020 Nordic Entertainment Group

Advokaten

Frank og Sara opplevde alle barns verste mareritt - å bevitne deres egne foreldres død. Som voksne får Frank vite at morderen er en gjengleder i Københavns underverden, og som forsvarsadvokat tar han fatt på oppdraget å hevne mordet på sine foreldre.