Oppgrader til satellitt med Canal Digital

Publisert: 24.02.2020

Syv fordeler for deg som allerede ser TV via satellitt

Hvert år oppgraderer tusenvis av nordmenn til TV via satellitt. Det gjør de ved å bli kunde hos Canal Digital. Du, som er kunde hos oss, har naturligvis allerede gjort oppgraderingen og nyter fordelene av TV via satellitt. Men alle er ikke klar over nøyaktig hvilke fordeler du har som Canal Digital-kunde. Her er noen av dem.

Satellittene våre svever i fred i 36 000 kilometer høyde. Deres eneste oppgave er å sende TV-signaler hjem til våre kunder. Det betyr i praksis at det ikke er noe som forstyrrer bildet som sendes fra satellitten til din antenne – så lenge du har fri sikt i himmelretningen til satellittene – noe som gir enormt stabile signaler og dermed TV-bilder.

2. Flere kanaler, flere favoritter

Vi har 17 ganger større kapasitet enn bakkenett. Dermed kan vi sende langt flere kanaler i høy kvalitet samtidig. Det er derfor du kan se 53 kanaler i HD-kvalitet til enhver tid hos oss, der taket er 8 på bakkenettet.

Den samme store kapasiteten gjør at vi, i tillegg til å kunne sende flere kanaler, kan sende hver enkel kanal i høyere kvalitet. Det betyr at våre HD-kanaler er i full HD, noe som blir tydeligere jo større TV du har – ettersom flere piksler inn til TVen gir skarpere bilde.

Å se lineær-TV er den gode gamle måten å se TV på. Men våre TV vaner er i stadig endring, spesielt er friheten til å se hva man vil når man vil viktig for mange. Derfor kombinerer et abonnement hos oss overlegen lineær-TV med alt du ønsker deg av et moderne TV-abonnement med både start-forfra-funksjon, streaming-app og ukesarkiv, og mye mer.

Vi har nylig introdusert smarte pakker for å gi deg flere muligheter når du setter sammen ditt TV-abonnement. Om du ønsker å legge til flere kanaler eller streamingtjenester utover basispakken Norgespakken, kan du kombinere våre mest populære tilleggspakker og få supre priser.

Selv om det finnes haugevis med programmer og begivenheter som gjør seg best direkte. Er det ingen tvil om at det innimellom er suverent å kunne se en hel serie fra start til slutt i helt eget tempo. Derfor inkluderer alle våre kanalpakker store utvalg av serier og filmer du kan streame på dekoderen og i appen. Enten du velger HBO Nordic med sine prisvinnende serier, eller det store utvalget av filmer og serier for hele familien i Underholdning, for eksempel.

7. Det beste fra begge verdener

Vi har som mål å gi deg den beste lineære TV-opplevelsen, med overlegen lyd- og bildekvalitet. Det er derfor vi sender TV via satellitt. Men vi vil også være best på streaming. Derfor er Canal Digital perfekt for deg som ønsker full fleksibilitet når det gjelder din favorittunderholdning. I ukesarkivet vårt kan du se favorittprogrammene dine i én hel uke etter at de ble sendt på TV. Vårt arkiv med inkluderte serier og filmer kan du streame hvor og når som helst, og flere titler kan du også laste ned og se offline. Vi tilbyr i tillegg flere av de mest populære streamingtjenestene, slik at du ikke bare kan samle alt på en faktura, men også få enda bedre priser på streamingtjenestene du allerede har, dersom du abonnerer hos oss.

Space

Satellitt gir store fordeler:

Dekning over alt
Stabile TV-signaler
17 ganger større kapasitet enn bakkenett
6,7 Mbps i båndbredde i snitt per kanal (bakkenett gir 2,2)
100 % HD-kvalitet på alle kanaler som sender i HD-kvalitet
53 fulltids HD-kanaler i Norge (mot 8 via bakkenett)