Se TV i full oppløsning

Publisert: 24.02.2020

TV-øyeblikk i full oppløsning

Uansett hva du ønsker å føle når du kryper ned i sofaen foran TV-skjermen en velfortjent søndag etter at solen har gått ned, vi leverer dem i full oppløsning. Våre satellitter har 17 ganger større kapasitet enn bakkenettet, og sender 53 kanaler i HD-oppløsning der bakkenettet har kapasitet til 8. Det betyr ikke bare at vi kan sende flere kanaler i HD, det betyr at hver kanal får mer plass til å skinne, og at bildene og lyden dermed når deg i høyere kvalitet. Med andre ord: Følelser i full oppløsning.

Film i full oppløsning

Film er fortsatt best på TV. Spesielt når filmene sendes i HD-kvalitet og med Dolby-lydspor. Canal Digital har hele 28 kanaler som sender i Dolby-lyd. Se filmene med en gang de kommer på TV på våre filmkanaler, eller nyt gamle klassikere.

Se en rekke filmer i full oppløsning med Canal Digital
Underholdning i full oppløsning

Underholdning i full oppløsning

Uansett hva du ønsker å koble av med, enten det er herlige norske spørreprogrammer, beintøff spenning, gripende drama eller underfundig humor, finner du det på en av våre kanaler.

Ekte følelser i full oppløsning

Det har vært en alldeles strålende reality-TV-sesong, så langt med både sterke og herlige øyeblikk, og det ser ikke ut som høydepunktene er i ferd med å gi seg ennå.

Ekte følelser i full oppløsning
Spenning i full oppløsning

Spenning i full oppløsning

Både Viasat og CMore er ledende leverandører og produsenter av krim og spenning som får internasjonal oppmerksomhet. Med Canal Digital kan du med andre ord velge og vrake i kvalitets-krim i full HD.

Fakta og forbløffelse i full oppløsning

Både spektakulære bilder fra universet vårt, forrykende fart og spenning eller vanvittige ferdigheter fortjener full oppløsning. De mest forbløffende, gripende og lærerike dokumentarene på TV ser du i HD hos oss.

Fakta og forbløffelse i full oppløsning
Gutter ser på Tv i sofa

Dette får du alltid hos oss:

Utstyr og installasjon inkludert - kostnadsfritt
Dekoder med støtte for UHD/4K
Vår app, der du kan streame når og hvor du vil
Mulighet til å streame på opp til 4 skjermer samtidig
Ekstra lave priser på strømmetjenester