TV på hytta

Publisert: 05.09.2018

Lyst på stabile og krystallklare TV-bilder på hytta?

TV via satellitt er den suverent beste løsningen for mange hytteeiere. Både fordi en del av hyttekosen tross alt er å være langt til skogs eller høyt til fjell, på plasser der krystallklare HD-bilder kun kan leveres fra en satellitt, men også fordi TV fra Canal Digital gir deg kvalitet kombinert med fleksibilitet. Men for mange er det å ha en stor parabol-antenne på en ellers rustikk hytte, ikke veldig attraktivt. De gode nyhetene er at ved å velge Canal Digital på hytta kan man velge å få både i pose og sekk med vår nye flatantenne.

Montering av en flatantenne

«Suverent design»

Antennen er svært liten og kompakt (57 x 30 x 6,5 cm), og overflaten kan males i samme farge som den øvrige veggen. Da vi lot åtte testpersoner teste TV fra Canal Digital på hytta var flatantennens diskrete utseende en favoritt. – TV-antenna hadde et suverent design, sammenlignet med de gamle «tallerkenene», kommenterte blant annet testpiloten Anders. – For å gjøre den «usynlig» mot hytteveggen, kan man enkelt klistre over en folie i veggens farge, sier han. Dermed får du krystallklare bilder nær sagt uansett hvor hytta ligger i landet – så lenge det er fri sikt mot satellitten, uten at det går på bekostning av hyttefølelsen.

Inkludert i våre abonnement er også Canal Digital-appen som gir deg tilgang til alle TV-kanalene direkte på alle skjermer, inkludert Apple TV og Samsung SMART TV, noe som betyr at du enkelt kan ta med deg abonnementet hjem – eller få enda mer ut av det på hytta, dersom det er 4G-dekning der. Innholdet i Canal Digital-appen får du tilgang til umiddelbart etter at du har bestilt.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.