Winter cabin

Publisert: 22.03.2018

Her er grunnene til at 8 av 8 anbefaler Canal Digital på hytta

Kveldene der far eller mor måtte stå med TV-antenna i jerngrep ut vinduet i stiv kuling og tungt snøvær for å få inn gullrekka, er heldigvis over. Det skal være enkelt med TV på hytta, uten at det går utover kvaliteten. For selv om mange ønsker å koble helt av på fjellet eller i skogen, ønsker de fleste seg også et skikkelig TV-tilbud til hyttekosen. Da vi ville vise hvor godt Canal Digital passer til hytta ba vi DinSide velge ut åtte testpiloter – blant nesten 1500 interesserte – og lot pilotene teste oss på hytta i én måned. Etter prøveperioden fortalte samtlige testpiloter til DinSide at de varmt vil anbefale oss til andre. Her er de viktigste grunnene til det:

«Veldig enkel installasjon»

Ifølge våre testpiloter – som alle var enige om at installasjonen gikk som smurt – er det enkelt å både sette opp og stille inn antennen, takket være klare instruksjoner. Vi tilbyr også installasjon utført av montør, noe som også ble godt mottatt av dem som valgte det. – Her var det bare å lene seg tilbake i sofaen, sier testpilot Marius. – Totalt sett meget fornøyd med hele prosessen. Installatør var på plass til avtalt tid, og var informativ og effektiv, forteller testpilot Jørgen.

«Lett å bruke for både barn og voksne»

Late og behagelige morgener på hytta blir litt enklere når barna kan finne frem de ønsker å se selv. Menyene skal være enkle og raske, også for de voksne.

Canal Digital Satellitt får toppscore av seks av åtte piloter på brukervennlighet.

– Menyer og valg er enkle og hurtige, og spesielt mye hurtigere enn tidligere ved kanalbytte, sier Ivar, mens Hanne oppsummerer det slik:

– Lett å bruke for både barn og voksne.

«Bildet er fantastisk bra!»

Alle de åtte testpilotene er svært fornøyd med bilde- og lydkvalitet. Ikke bare skryter de av krystallklare bilder, men påpeker også at signalene holder seg sterke uansett værforhold: – Kvaliteten på lyd og bilde via parabolen har hele tiden vært perfekt. Ikke én gang har bildet vært kornete, sier Anders, og fortsetter. – Selv i øsende regn har satellittsignalene ligget høyt opp på skalaen. Alt i alt er jeg meget fornøyd med lyd og bilde, både på strømming og gjennom satellitt.

Sommerhytte med flatantenne

«Flere sto og beundret den nye antenna når den ble satt opp»

Vår nye flatantenne er enkel å sette opp, gir sterke og gode signaler i all slags vær, og ikke minst – spesielt på hytteveggen – er svært diskré. Den kan enkelt males over, eller dekkes med folie i samme farge som hytteveggen for en løsning som praktisk talt ikke synes. – Designet er meget bra. Det er mange på Campingplassen som har gammel type, og flere sto og beundret den nye antenna når den ble satt opp, forteller Jørgen. Testpilot Anders var spesielt fornøyd med hvor enkel antenna var å skjule: – TV-antenna hadde et suverent design, sammenlignet med de gamle «tallerkenene». – For å gjøre den «usynlig» mot hytteveggen, kan man enkelt klistre over en folie i veggens farge, sier han.

«Har man nettbrett med 4G har man i praksis TV overalt.»

Canal Digital-appen gir deg mulighet til å se TV overalt – såfremt man har 4G-dekning der man er. Med Underholdning (tidligere Familiepakken) får man dessuten tilgang til et stort arkiv med film og TV-serier man kan strømme.

Fleksibiliteten Canal Digital-appen gir, ble trukket frem av flere testpiloter som et høydepunkt:

– Jeg vil spesielt trekke fram muligheten for å se tv via nettbrett som et stort pluss. Ungene var veldig fornøyde med dette. Har man nettbrett med 4G har man i praksis tv overalt. Helt genialt! sier Anders.

Ivar ga jevnt over toppkarakter, og det skjønner man når man leser hans oppsummering:

– Den pakken vi fikk teste nå, har vi konkludert med at er fantastisk og dekker alle våre behov.

– Dekoderen er spesielt god og må være best og raskest i markedet – endelig.

– Abonnementet for nettbrett og Apple TV er flittig benyttet – også på reise og meget godt mottatt av alle. Mor og far passer dekoder best for, men alle ungene bruker telefoner, nettbrett og Apple TV flittig til både TV program i opptak og TV serier."

Mer om testpilotenes erfaringer kan du lese på DinSide.

Bestill TV på hytta

Er du ikke kunde hos Canal Digital, kan du enkelt bestille hytte-løsningen vår på nett

Har du Canal Digital hjemme, sparer du penger med hytteabonnementet vårt. Ring 915 06 070, eller følg lenken under for å bestille.

Som kunde kan du streame og se TV på nett, nettbrett, mobil, Apple TV og Smart TV.